Locuitorii Clujului sunt în alertă din cauza mirosului insuportabil care a pătruns peste tot în oraș. Primarul Emil Boc, însă, pare să nu fie afectat de această situație alarmantă sau vrea să pară că nu este.

În timp ce clujenii se confruntă cu un miros insuportabil, primarul Boc pozează relaxat prin parcuri, la aer „curat”. El pare să ignore complet nemulțumirile locuitorilor. Pe fundalul acestui scandalos miros, informațiile despre dezvoltarea orașului continuă să curgă. Edilul a pozat în Parcul Feroviarilor, care se află în fază de finalizare. Parcul va oferi clujenilor o zonă verde de peste 5 hectare, estimată la o investiție generoasă de 9 milioane de euro.

Cu toate acestea, în timp ce orașul se chinuie să facă față mirosului înfiorător, este greu să ne bucurăm de aceste vești „verzi”, obișnuite, venite de la edil.

Lucrările de modernizare a Parcului Feroviarilor sunt elaborate cu accent pe biodiversitate și vor include plantarea a 510 arbori cu balot, peste 30.000 de exemplare de vegetație de talie mică și o serie de facilități pentru locuitori.

Însă toate acestea par a fi estompate de mirosurile neplăcute care învăluie orașul. În ciuda acestui contrast evident între problemele reale ale orașului și prezentarea idilică a unor proiecte, comunitatea clujeană speră că autoritățile vor găsi o soluție rapidă și eficientă pentru a rezolva problema mirosului.

Citește și: Dezastru în Cluj. Aer irespirabil din cauza gropii ecologice a lui Tișe. Garda de Mediu, în hibernare?

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here