În cursul zilei de azi, Emil Boc se va întâlni cu reprezentanții Guvernului dăncilă în cadrul unei reuniuni cu ediluu din România.

„Nu doresc nici eu, nici alţii să mai fim văduviţi de resurse financiare. Cele mai mari probleme sunt la nivelul oraşelor. Dacă şi iau bani, cu ce se realizează aceste obiective? E nevoie de mai multe resurse la autoritatea locală că e prima care stă în faţa cetăţenilor“, a declarat Emil Boc, primarul Clujului, citat de capital.ro. Boc declara şi anul trecut că marile oraşe ale României au pierdut sume importante din cauza modificărilor realizate Codului Fiscal.

„Din nefericire, a fost o revoluţie în cel mai rău sens al cuvântului pentru administraţiile locale, în general, dar pentru municipalitatea clujeană, în special. În urma acestei aşa-zise revoluţii fiscale, oraşul nostru a pierdut 28 de milioane de euro. În 2017, acei bani 28 de milioane de euro, care reprezentau cotele părţi din impozitul pe venit la nivelul municipiului Cluj-Napoca în anul 2018 nu mai sunt alocaţi bugetului local, ci sunt rămase aceste sume de bani la nivelul bugetului naţional“, declara edilul Clujului pentru RFI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here