Europarlamentarul Cristian Terhes (PNȚCD) i-a cerut Ursulei von der Leyen, președintele Comisiei Europene, să publice integral contractele semnate cu firmele producătoare de vaccin. Solicitarea a venit la „marsului pentru libertate” de la Bruxelles, din data de 5 decembrie 2021, la care au luat peste 100.000 de persoane.

Europarlamentarul Terhes a ridicat si problema vaccinarii obligatorii dorite de presedinta Comisiei Europene, moment in care aceasta a fost huiduita de multime.Ursula von der Leyen „face tranzitia acestei minunate uniuni de la democratie la tiranie”, a mai spus europarlamentarul Terhes, tiranie impotriva careia „au luptat bunicii si parintii nostri”.Europarlamentarul a aratat si in fata multimii pagini din contractele cu firmele producatoare de vaccinuri „publicate” de Comisia Europeana care sunt innegrite complet, astfel incat publicul nu stie ce contin.

„Solicitarea mea pentru voi toti, care sunteti prezenti aici si care privesc de acasa acest protest minunat, este sa va contactati alesii din Parlamentul European si sa le cereti ca acest Certificat Verde sa fie eliminat de indata”, a mai spus Terhes, moment in care multimea a rabufnit aprobator.

La final europarlamentarul Terhes a adresat un cuvant de multumire in limba romana numarului foarte mare de romani veniti la protest din toate colturile Belgiei, carora le-a spus: „Oameni buni, va iubesc! Va reprezint si nu ne lasam!”.

Pe toata durata discursurilor, steagul Romaniei a fluturat continuu pe scena. De asemenea, steagurile Romaniei s-au putut vedea peste tot in multimea de peste 100.000 de persoane. Organizatorii din Belgia pregatesc un protest de amploare pe data de 23 ianuarie 2022, la care vor sa stranga catre 1 milion de persoane.

Citește și: Terheș: 6 europarlamentari pro LGBTQ+, dar împotriva României

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here