Emanuel Ungureanu a fost cel mai bun parlamentar clujean din istoria orașului. Este, însă, fascinant cum oamenii de schimbă când preiau puterea, urmând pattern-ul trufiei.

Deputatul Ungureanu ar trebui sa ii multumeasca zilnic SI lui Liviu Alexa ca a ajuns parlamentar in primul mandat, potrivit Ziar de Cluj.

” Nu imi pare rau o secunda ca eu si colegii de la Ziar de Cluj l-am ajutat sa isi construiasca imaginea de haiduc al sistemului de sanatate, Emanuel Ungureanu a fost cel mai bun parlamentar clujean din istoria orasului.

Insa acest om s-a schimbat enorm in ultimii ani, transformandu-se intr-un lucan agresiv, ipocrit, arogant, adica tot ceea ce el detesta cand era oengist. O sa imi aduc aminte cu tristete cum s-a dezis de prietenia cu mine in sms-urile date jurnalistei Cosmina Fernoaga, apoi cum s-a dezis de Ziar de Cluj, ca sa dea bine in fata colegilor sai useristi (ce, dupa aia, l-au tradat). Un backstabber adevarat, Emanuel Ungureanu s-a folosit de noi cand i-a convenit si s-a lepadat cand nu i-am mai fost de folos. 

Intr-un mesaj dat azi colegei mele Dana Tarlea, Ungureanu se opareste remarcand „noua linie a ziarului” in ceea ce IL priveste. Nu, Emanuel, nu e noua linie, asa ar fi trebuit sa fie de la inceput linia editoriala a Ziar de Cluj, in ceea ce te priveste: o combinata intre laude si critici. Noi, din prietenie naiva, l-am scutit de critici pe deputatul Ungureanu multa vreme si a fost o greseala.

Cum stim ca a fost o greseala? Avem dovada mai jos. Omul care si-a facut un nume zbierand pe facebook din live-uri ca nu e lasat sa intre in spitale si institutii publice de mafiotii din politica, adica Emanuel Ungureanu, e acelasi Emanuel Ungureanu care nu mai zice nici „pis” cand vede ca senatoarei Diana Sosoaca ii este interzis sa intre in ministerul Sanatatii sa il traga de urechi pe bunul amic al lui Ungureanu, Vlad Voiculescu, ministrul de resort.

Cand ardea Colectiv, Ungureanu zbiera la proteste cerand demisia lui Ponta si a ministrului Sanatatii, acum ca au ars omanei la Bals, Ungureanu tace si intoarce privirea, nu mai are sonor, a ajuns la putere, nu se mai cade sa fie ACELASI Emanuel Ungureanu ca in trecut.

Lucanizarea lui Emanuel Ungureanu e trista si lesne observabila prin remarca sa INGROZITOARE despre Sosoaca. Baaaa, adica, voi stiti cine mi-s eu? Cum sa ma comparati, ba, cu AIA, io is Ungureanu, sunt deja guler alb, am iesit din coiul divin, din coiul corect politic, nu ca boschetarii aia de la AUR, noi suntem nobilimea politicii…

Ipocrizia lucanului Ungureanu e remarcabila: auzi, bre, nu exista interes public in demersurile Dianei Sosoaca de a lua la intrebari un ministru al Sanatatii despre faptul ca ard oamenii in spitale! Cat tupeu pe Ungureanu! Probabil ca el a fost trimisul lui Dumnezeu cand intra in spitalele Romaniei, practic, nimeni nu mai are voie sa faca ce a facut el, gata, ba, gasiti-va alta nisa, intrati in alimentare sau in kauflanduri, spitalele is ale mele!

Ocaua diferita cu care vede Ungureanu acum problemele ne arata cat de cinic si arivist e Emanuel, ca nu e nicio diferenta intre el si Mihai Lucan la acest capitol caracterial. Cand nu i-au mai convenit clujenii, ca sa se razbune ca nu l-au votat, s-a tirat la Buzau, oriunde numai sa mai faca rost de un mandat de parlamentar. Si-a rezolvat apele acolo, a iesit din nou deputat, e timpul sa devina cu adevarat politiciat de nivel national, adica autosuficient.

In marinimia sa, Ungureanu da impresia ca se sacrifica pentru miile de euro incasate lunar, ca si cum si-ar descarna, atunci cand se nevoieste sa dea un live sau o postare pe facebook, cate o ciosvarta din fiecare muschi pentru fiecare judet al Romaniei. Deputatul-feisbuc a devenit global, ca o hidra comunicationala care vrea sa ne arate ca exista doar un singur adevar: al lui. Suparat in adancul inimii ca nu a ajuns EL ministru al Sanatatii, Emanuel Ungureanu isi ascunde bine frustrarile, in spatele actelor sale de caritate. Reale, de altfel, dar tot mai ipocrit scoase pe taraba facebook, ca sa impresioneze.

Asa facea si Lucan, cand Dumnezeu a inceput sa il rataceasca, arata lumii cat e el de milostiv si caritabil. „

Text preluat integral de pe Ziar de Cluj

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here