În spațiul public au apărut ieri, 9 mai, fotografii cu Kovesi, șefa EPPO, prin Cluj, mai exact la capela de la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Cluj.

Potrivit surselor noastre, fosta șefă DNA a participat la prezentarea tezei de doctorat „Psihoterapia pastorală în arealul monahal” a călugărului Irimiea Arsenie. Lucrarea are peste 400 de pagini, iar potrivit lui Irimiea Arsenie, motivația care a stat la baza cercetării a rezultat din dorința de a oferi îndeosebi monahilor un volum cu informații relevante care să evidențieze beneficiile utilizării psihoterapiei în spațiul mănăstiresc.

Coordonatorul lucrării este Arhim. Prof. Univ. Dr. Tia Teofil (Cristian), decanul Facultății de Teologie Ortodoxă din Cluj. Pe 16 aprilie 2020, Tia Teofil a fost numit în funcția de Decan al Facultății de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca, în urma unui concurs organizat de Universitatea „Babeș-Bolyai”.

Părintele Teofil (Cristian)Tia s-a născut la Ocna Mureș, în județul Alba, și a absolvit Facultatea de Teologie Ortodoxă Andrei Şaguna a Universității Lucian Blaga din Sibiu, a urmat studii de master la Faculta di Teologia dell Italia Settentrionale, Milano, cu sediul la Padova, iar din 2000 este doctor în Teologie Dogmatică, avându-l îndrumător pe pr. prof. univ. dr. Ion Bria.

Citește și: Pregătiri pentru prezidențiale. Kovesi se plimbă prin Cluj-Napoca în ie tradițională

5 COMENTARII

  1. De apreciat. Faptul că este preocupată dna Kovesi și de altceva decât drept și lege este un lucru de bun augur. Faptul că poate a mers la susținerea unui prieten este de lăudat având în vedere poziția și programul domniei sale. Deci doar aprecieri din partea unora că mine și las pe alții să își manifeste așa zisul „spirit patriotic” de berărie cu critici și injurii la adresa tuturor de la Euglena verde in sus pe regnul animal

  2. De apreciat. Faptul că este preocupată dna Kovesi și de altceva decât drept și lege este un lucru de bun augur. Faptul că poate a mers la susținerea unui prieten este de lăudat având în vedere poziția și programul domniei sale. Deci doar aprecieri din partea unora că mine și las pe alții să își manifeste așa zisul „spirit patriotic” de berărie cu critici și injurii la adresa tuturor de la Euglena verde in sus pe regnul animal

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.