Laura Codruța Kovesi se pare că adoptă stilul lui Mircea Geoană, începând să-și facă, „pas cu pas”, campanie electorală prin țară. De curând, șefa EPPO a participat la prezentarea unei teze de doctorat la capela de la Facultatea de Teologie Ortodoxă din oraș.

Îmbrăcată în ie tradițională, Kovesi s-a alăturat celor prezenți în biserică și a stat alături de Mitropolitul Clujului, ÎPS Andrei Andreicuț.

Kovesi a declarat, în urmă cu mai mulți ani, că este un ortodox practicant și că merge, ori de câte ori are ocazia, la biserică.

„Cred în Dumnezeu, mă duc la biserică și în România. Acum, înainte de audierea în Parlamentul European, am fost la o biserică ortodoxă din Bruges. Au fost mulți români. Nu mă așteptam să fie atâția. Am fost impresionată că au fost foarte mulți copii. A fost o slujbă frumoasă”, spunea Kovesi în 2019 la o emisiune.

Lăsând cele sfinte deoparte, trebuie să observăm faptul că doamna Kovesi a început, la fel ca înaltul secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, să fie prezentă la mai multe evenimente publice în țară, ceea ce alimentează zvonurile că ar putea candida la alegerile prezidențiale de anul viitor.

Citește și: Doi țepari clujeni au vrut să își mute procesele din instanțele locale

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here