Răzvan Cherecheș, expert în Sănătate Publică la UBB Cluj, a fost numit consilier al Andreei Moldovan, secretar de stat în Sănătate, scrie Știri de Cluj. Poziția sa este neremunerată.

”Începând de astăzi sunt consilier onorific (neplătit) al secretarului de stat de la sănătate – Andreea Moldovan. Asta înseamnă că voi putea să îmi expun opiniile și să furnizez dovezi pentru măsurile propuse și Andreea Moldovan mă va asculta”, a afirmat Cherecheș.

Acesta a ținut să precizeze că punctul lui de vedere ”este cel al specialistului, nu am nicio afiliere politică, nu doresc nicio afiliere politică, nu am nicio preferință – suportul meu în domeniul sănătății publice este oferit oricărei autorități sau partid care dorește să îl asculte. Faptul că sunt consilier onorific nu înseamnă că am să încetez să critic măsurile (sau absența lor) nepotrivite – doar am să folosesc noi în loc de ei”, a mai spus Cherecheș.

2 COMENTARII

  1. E rău pentru societate atunci când cei lipsiți de pricepere sfătuiesc guvernul: până acum dânsul și-a dovedit „valoarea” prin promovarea unui vaccin vătămător/mortal, a măștilor absolut nefolositoare/dăunătoare și a unei carantinări cu repercursiuni îngrozitoare asupra societății – tocmai citeam despre un copil de 14 ani, care s-a spânzurat. Dacă avea șansa socializării cu colegii la școală, în loc să stea închis în casă aproape un an de zile, nu cred că s-ar fi spânzurat.
    Asta e atunci când cei nebuni, interzic leacurile care chiar previn/vindecă (ivermectina) și le promovează pe cele care ucid și vatămă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here