Tellus Invest, firmă deținută de familia Căpușan, demarează în București un proiect rezidențial în zona Iancu Nicolae, ce însumează 96 de apartamente și spații comerciale, împreună cu 176 de locuri de parcare. Investiția totală în acest ansamblu se ridică la peste 15 milioane de euro, proiectul urmând să fie finalizat în toamna acestui an.

Proiectul se va numi Grand Park Pipera și aduce o serie de facilități moderne, noutatea fiind zona de piscină, spa și sală de fitness amenajată exclusiv pentru locatarii complexului sau parcări dotate cu infrastructură pentru incarcare autoturisme electrice și hibrid în parcarea subterană. „De mulți ani ne dorim să ne extindem în București și suntem foarte incantati că, iată, am realizat asta. Suntem în acest business de peste de 20 ani și la fiecare nou proiect am căutat sa facem lucrurile mai bine și să livrăm la cel mai înalt nivel calitativ pe care piața ni l-a permis. Zona Iancu Nicolae din Pipera ne-a atras pentru că este verde și aerisită și din acest punct de vedere se aseamănă mult cu Cluj-Napoca. A fost punct ochit, punct lovit. Nu am stat pe gânduri. Acum ne uităm deja pentru noi oportunități de dezvoltare pentru că Bucureștiul are un potențial imens pe termen lung indiferent de fluctuațiile pe termen scurt ale pieței”, a declarat Ani Căpușan, CEO Tellus Invest, potrivit economica.net.

Vânzările încep în luna iulie a acestui an, fiind realizate în colaborare cu compania de consultanță imobiliară, The Concept.

„Zona Iancu Nicolae din Pipera a fost dintotdeauna o oază de prosperitate în Nordul Bucureștiului. Există un mix excelent aici între comunitatea creată și facilitățile pe care zona le oferă, inclusiv cele naturale, zona fiind mărginită de Pădurea Băneasa. Avem clienți care vin setați direct că vor doar Iancu Nicolae și nimic altceva. Dezvoltarea de proiecte premium, cum este Grand Park Pipera, a venit ca o consecință naturală a dorinței clienților să locuiască în această zonă”, a declarat Nicușor Milița, Sales Manager – North în cadrul The Concept.

Firma Tellus Invest este dezvoltatorul proiectelor Grand Park Residence, Bonjour Residence și Junior Residence din Cluj-Napoca.

PERSOANELE CARE CONDUC TELLUS INVEST

Citește și: Emil Boc îi pune pe tavă încă un ansamblu imobiliar afaceristului Chimu Căpuşan

După ce a obținut restructurarea unei zone urbane, Chimu Căpușan a uitat de obligațiile din contract

Fiul lui Chimu Căpușan, filmat în timp ce conducea cu peste 300 de kilometri pe oră: „M-a oprit poliţia doar să se uite la maşină

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here