Incident  bizar în comuna clujeană Săcuieu:  o minoră care se pornise spre un magazin din localitate s-a trezit prinsă de mână şi trântită la pământ de un băiat de 18 ani, direct din maşina pe care acesta o conducea fără permis. Din cauza şocului psihic suferit – rănile nefiind, totuşi, însemnate – fata a ajuns la Spitalul Orăşenesc Huedin, unde medicii au reţinut-o peste noapte pentru îngrijiri şi consultanţă psihologică. Acum părinţii fetei cer pedepsirea exemplară a tânărului pus pe glume proaste…

 

Tânăra de 16 ani din Săcuieu, o fată suplă şi arătoasă, păşeşte – joi 12 octombrie – cu timiditate, împreună cu părinţii, pe coridoarele I.M.L. Cluj. Din vorbă în vorbă, mama tinerei mărturiseşte, îngrijorată, că în ziua precedentă fetei sale i s-a petrecut un incident extrem de ciudat. „Ieri, pe la cinci şi jumătate-şase după-amiază, fetiţa mea mergea pe stradă să facă nişte cumpărături de la magazinul din comună când un consătean, trecut de 18 ani, Petrişor, care venea cu o maşină din spate a apucat-o de mână – prin geamul maşinii, deschis. Apoi a târât-o câţiva metri după care a accelerat, astfel că fata a căzut, lăţită, la pământ”. Intervine în discuţie şi Denisa, fata agresată de consăteanul ei: „Îl cunosc din vedere pe acest băiat fiindcă locuieşte la vreo 3-400 de metri de casa noastră. Nu am vorbit cu el niciodată în mod special şi de asemenea nu mi-a provocat anumite bănuieli prin purtările lui cum că ar fi avut ceva cu mine în mod special. Abia mai târziu, când i-am reproşat ce-a făcut, mi-a spus că a vrut să facă o glumă cu mine. Însă, din păcate n-a fost o glumă reuşită deloc pentru că eu am ajuns la Spitalul din Huedin, lovită la mâini şi văzând cât sunt de şocată de eveniment, medicii m-au reţinut şi peste noapte acolo, până dimineaţă”. „Am aflat mai târziu şi că poliţiştii l-au reţinut în aceeaşi seară, pentru câteva ore, deoarece Petrişor conducea fără carnet, însă de-acuma noi vom face tot ce trebuie pentru ca legea să-şi spună cuvântul fiindcă ce i s-a întâmplat fiicei mele nu este un lucru tocmai normal, putea s-o omoare”, adaugă, supărată, mama fetei. Curând, tânăra este poftită în cabinetul de consultaţii al I.M.L. de unde se întoarce cu un certificat medico-legal în care i-au fost recomandate câteva zile de îngrijiri.


La data de 11 octombrie a.c., Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, o minoră, de 16 ani, din Săcuieu, a suferit leziuni în urma unui incident. Astfel, a fost reclamat faptul că minora a fost acostată de către un tânăr, care se afla la volanul unui autoturism. Acesta ar fi prins-o de mână pe tânără în timp ce maşina era în mers, aceasta căzând şi suferind leziuni. În urma investigaţiilor, poliţiştii au stabilit că tânărul nu avea permis de conducere. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi conducerea unui vehicul fără permis„, a declarat, pentru Gazeta de Cluj, Carmen Jucan, purtător de cuvânt al I.P.J. Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here