O fostă angajată a CEC Bank, care a sustras peste 1 milion de euro din banii clienților într-un interval de 10 ani, a scăpat definitiv de al doilea dosar penal, ca urmare a prescripției faptei. Femeia a susținut în fața magistraților că banii au fost donați la biserici și la persoane sărace.

Femeia a fost angajată a agenției CEC din orașul Zlatna, județul Alba, și a fost trimisă în judecată pentru fals material în înscrisuri oficiale, după ce a falsificat un număr de 368 de documente interne ale băncii.

„În perioada 24.01.2006 – 10.08.2016, în calitate de funcţionar public în cadrul unei agenţii bancare din județul Alba, inculpata a falsificat semnătura de la rubricile destinate titularului de cont de pe un număr de 368 documente de retragere / lichidare / transfer / virament intrabancar pentru a ascunde retragerile, în mod neautorizat, de sume de bani din conturile de depozit ale 60 de clienţi ai băncii”, se precizează în rechizitoriul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia. Curtea de Apel Alba Iulia a constatat, definitiv, marți, 30 mai 2023,, că fapta inculpatei este prescrisă și a dispus încetarea procesului penal, menținând hotărârea anterioară a Judecătoriei Alba Iulia.

Citește și: Consilierul județean Gheorghe Iancu recidivează în minciuni. Dă vina pe tehnologie, dar documentele oficiale îl contrazic

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.