Un copac smuls de furtună a căzut peste trei persoane în comuna Lunca Bradului, județul Mureș. În urma impactului, o fetiță de 5 ani, și-a pierdut viața.

La locul accidentului au intervenit pompieri militari de la Punctul de Lucru Deda, Salvamont Mureș, SMURD Deda și două ambulanțe SAJ.

„În urma recunoașterii s-a constatat că sunt trei victime. O persoană de sex feminin de aproximativ 34 de ani cu fractură la umăr preluată de ambulanță SAJ, o fetiță de aproximativ 6 ani cu traumatism craniu cerebral și de sold conștientă preluată de ambulanță SMURD și o altă fetiță de aproximativ 5 ani surprinsă sub copac cu traumatism craniu cerebral deschis. Din nefericire acesta a suferit leziuni incompatibile cu viața”, a informat ISU Mureș.

O echipă de cercetare din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş s-a deplasat la faţa locului, pentru stabilirea situaţiei de fapt. Din primele cercetări a reieşit că un copac a căzut peste fetițe în timp ce ele se aflau într-un cort, împreună cu familia, pe un teren situat în zona Văii Ilvei.

„Echipajul medical aflat la faţa locului le-a acordat celor două minore îngrijiri medicale de specialitate, însă, din nefericire, faţă de minora de 6 ani, a fost declarat decesul”, a precizat IPJ Mureş, într-un comunicat de presă.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal, iar cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Sursa: g4media.ro

Citește și: Povestea cu vaccinul și neo-marxismul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here