Filiala AUR Cluj a reușit să aducă zâmbetul pe buzele a peste 100 de copii din medii defavorizate prin proiectul social „Ghiozdănelul de AUR”, dându-le șansa elevilor de a avea un început mai bun în noul an școlar.

„Ghiozdănelul de AUR a ajuns în Cluj!

Facem un mic pas pentru a veni în sprijinul educației acestor tineri, astăzi am reușit să facem fericiți peste 100 de copilași.

Acțiunile noastre sunt doar un strop de fericire, într-o mare de lacrimi, lacrimi cauzate de cei care au distrus și vândut România după ’90 și până în prezent.”, au transmis reprezentanții AUR Cluj.

AUR, sub conducerea lui George Simion, este singurul partid din România care a inițiat un proiect de asemenea amploare, cu scopul de a sprijini educația și a oferi o mână de ajutor copiilor defavorizați din întreaga țară. Planul lor este de a dona nu mai puțin de 20.000 de ghiozdane școlare complet echipate, pentru a asigura că elevii defavorizați din comunitățile locale din România dispun de resursele necesare pentru a avea un start solid în școală.

Sub denumirea „Ghiozdănelul de AUR”, acest proiect social se concentrează pe elevii din clasele I-IV, care adesea se confruntă cu dificultăți financiare și lipsa accesului la materiale școlare de calitate. Peste 20.000 de ghiozdane vor ajunge gratuit la acești tineri promițători, asigurându-le uneltele esențiale pentru a învăța și a se dezvolta.

Citește și: AUR donează 20.000 de ghiozdane pentru elevii defavorizați din întreaga țară. VEZI VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.