În urmă cu câteva zile, sediul AUR din Cluj-Napoca a fost neîncăpător pentru susținătorii partidului la ședința județeană, la care a participat și deputatul Darius Pop.

Pe ordinea de zi s-a discutat despre dezvoltarea și consolidarea organizațiilor locale, dar și despre strategia de dezvoltarea a filialei AUR Cluj. De curând, numărul celor care au aderat la AUR a crescut considerabil.

Astăzi (nr. 12 ianuarie) am participat la ședința Biroului de Conducere AUR Cluj, unde am realizat, spre bucuria mea, o evoluție în cadrul organizațiilor și a percepției politice. Nu vom renunța la luptă indiferent de obstacole și volumul de muncă pe care le vom avea”, a precizat în acea perioadă Darius Pop.

La ședința județeană a participat și deputatul clujean Alin Coleșa și un număr mare de membri AUR. După cum se vede din imagini, participanții la ședința județeană au fost într-un număr atât de mare încât mulți au rămas în picioare și chiar așteptând la ușă.

Filiala AUR Cluj crește de la o zi la alta, în special datorită faptul că Alin Coleșa se implică activ în organizarea de întâlniri cu cetățenii, lucru pe care majoritatea deputaților clujeni nu îl fac. Mai mult, transparența de care a dat dovadă i-a convins pe clujeni să renunțe la clasicii politicieni care una spun și alta fac și să se implice în ridicarea partidului condus de George Simion.

Darius Pop

Reamintim că Darius Pop a fost în vizită și la AUR Satu Mare, unde le-a urat bun venit noilor organizații locale: Moftin, Tâșolț, Vama și Lazuri.

„Am demonstrat tuturor că AUR Satu Mare nu se rezumă la o persoană, ci la o echipă și un ideal, așa că vă mulțumesc tuturor românilor din regiunea Nord-Vest că ați avut curajul de a vă asuma aderarea la familia AUR!
Unirea face puterea!”, a scris Daniel Pop pe o rețea de socializare.

Reamintim că Filiala AUR Cluj este condusă de către Alin Coleșa, familist convins și patriot, cu o experiență vastă de mai bine de 20 de ani în domeniul IT.

Citește și: Fostul senator Iuliu Păcurariu pierde și la CA Cluj procesul cu o miză de peste jumătate milion de lei EXCLUSIV

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.