Sâmbătă, 16 septembrie, la Pavilionul Expozițional Constanța, Bulevardul Mamaia, a avut loc lasarea candidaților AUR pentru Parlamentul European- Regionala Constanța, unde au participat membrii conducerii AUR Cluj, alături de tineri din organizația de tineret AUR Cluj.

Alegerile din 9 iunie 2024 pentru Parlamentul European sunt cele mai importane din anul electoral viitor, deoarece ele imprimă direcția pe care românii o doresc pentru România. AUR a ales să prezinte, în premieră în politica românească, lista de candidați cu un an înainte de alegeri.

Ne dorim ca toți cetățenii, precum și societatea civilă să cunoască candidații propuși, iar acum începem seria de lansări regionale, pentru a da posibilitatea românilor din toată țara să-i cunoască. Românii trebuie să fie demni în Europa și în lume. Vocea poporului român trebuie să se facă auzită în plan extern și să fie orietantată către interesele națiunii noastre. Pentru asta avem nevoie de cei mai buni reprezentanți în Parlamentul European, iar aceia sunt patrioții”, se arată în comunicatul AUR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.