Ioana Diaconescu, fosta șefă de la Apele Române Cluj, s-a cuplat pe aplicația Tinder și pare, alături de noul partener, în al noulea cer.

Acest lucru se întâmplă în situația în care ea este cercetată de poliție pentru că și-a reparat mașina personală pe banii instituției pe care o conducea. Ori poate că o fi primit o soluție de neîncepere a urmăririi penale și împreună cu noul iubit au plecat să cerceteze nivelul apei pe malurile peninsule Pulah Indah din Malaesia.

Ori poate că, pur și simplu, femeia vrea să se stabilească la casa ei lacustră, să-și întemeieze o familie și în tihna umedă a împrejurimilor să studieze amfibienii exotici.

2 COMENTARII

  1. Astia de la Apele Romane sunt de groaza, sunt in stare ca sa facă orice ca sa fie directori. Diaconeasca este cercetată penal, Ianculescu se smiorcăia la TV ca nu se mai culca soția cu el pentru ca nu mai este director și a făcut psihoza pana la revenire, fostul director general este cercetat pentru o mita de 1 milion de euro, nasul lui Ianculescu fost director general adjunct la nivel central și director ABA Mures este condamnat pentru luare de mita(100.000 de lei). Se lucrează doar in familie(nași si fini).
    Toți sunt avertizori de integritate și vedete TV, dar cu mari probleme psihice și penale.

    https://atacul.ro/2022/05/05/fost-adjunct-al-apelor-romane-condamnat/

    https://razvanbb.ro/reportajul-recorder-pare-incomplet-singur-impotriva-partidului/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here