Gelu Vișan, membru al Parlamentului României și actual deputat, a transmis pe o rețea de socializare un mesaj în care vorbește despre cum a desființat Securitatea un partid.

Mesajul lui Gelu Vișan:

”PD-L și Securitatea

Am fost membru PNL din 1990, PD-L din ’93 până în 2012, timp de douăzeci de ani. Am crezut în PD-L, am muncit, am crescut politic, de la simplu membru la parlamentar. Un partid în care am crezut mult și care a fost desființat de Securitate. Cine și de ce?

Blaga, Berceanu, Cezar Preda, Silvian Ionescu, etc. etc. Ei au condus tot timpul, au strâns averi uriașe și când au primit ordin au desființat partidul. PD-L a fost partidul care este cel mai bun exemplu că dacă Securitatea vrea, desființează un partid cu totul; și l-a desființat.

Sistemul, supărat pe felul cum se purtase Traian Băsescu cu el, adică cu Securiștii, a decis să o termine pe Udrea(!?!). Nu a avut curaj să sară la gâtul lui Băsescu dar a lovit în omul care credea el (Sistemul) că l-a influențat în decizii. Deschiderea a fost cu Mircea Băsescu, Alina Bica și Cocoș, victime colaterale. Ținta: Udrea, după care trebuia potolit Băsescu: să nu vorbească, sau să nu mai vorbească. Dar să revenim:

Pe linia de partid, Udrea trebuia neutralizată pentru a-l izola pe Băsescu, cu orice risc, inclusiv al desființării PD-L. Așa a apărut planul, pus în practică de oamenii sistemului, Berceanu, Blaga, Cezar Preda. Prețul: Asigurarea liniștii pentru cât au furat. În termeni reali, cu multe, foarte multe zerouri. De exemplu, dacă pui cap la cap toate acuzațiile legate de Udrea, ele nu însumează nici 0,1% din cât a acumulat BVB.

Personaje Protejate. Nimeni nu se atinge de ei. Toate afacerile pe care le-au făcut sunt protejate. Și a fost „făcută” Udrea, pe două planuri: PD-L și ulterior PMP, pe de o parte, și Justiția, pe de altă parte.

După care au desființat PD-L, nu înainte de a-i muta pe Securiști, cu arme și bagaje la PNL.

Următorul partid: PNL.”

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here