Șefa filialei județene „Alianța pentru Unirea Românilor” Cluj, Nicoleta Lup, a fost exclusă din partid de către liderul AUR, George Simion.

Potrivit surselor noastre, Nicoleta Lup ar fi încercat să îi intoarcă pe deputații AUR împotriva lui George Simion denigrându-l pe acesta, sperând că va obține o funcție de europarlamentar. aceasta spunea despre George Simion că este „ca o păpușă stricată care nu mai e în stare nici să se exprime fluent”.

Derapajele Nicoletei Lup nu au rămas nepedepsite, aceasta primind în 5 decembrie 2021 un advertisment verbal din partea lui Geroge Simion prin care era rugată să se oprească din a mai adresa injurii colegilor din AUR, însă, așa cum spune o vorbă din popor, lupul își schimbă părul, dar năravul ba. Astfel, secretarul general al partidului, Cristian David, s-a văzut nevoit să o avertizeze și în scris, la data de 15 decembrie 2021, pe fosta șefă AUR.

Chiar dacă Cristian David îi recomanda Nicoletei Lup să nu răspundă la mesajul prin care o avertiza, ci să se gândească mai bine la ce are făcut, aceasta i-a răspuns la îndemn cu următoarele cuvinte: „Coiule! Testicul botanist ce ești!

Cum Nicoleta Lup nu s-a oprit nici după advertismentul scris, George Simion s-a văzut nevoit să o excludă de la șefia filialei AUR Cluj, însă Lup a contestat decizia și mai apoi a demisionat din funcție. Jignirile la adresa partidului și a membrilor AUR au continuat, cu toate că Nicoleta Lup pozează într-o femeie bisericoasă, cel puțin pe pagina sa de Facebook, unde a încărcat zeci de fotografii din interiorul lăcașelor de cult. Cu toate acestea, aciditatea cu care-și cataloghează foștii colegi lasă de dorit.

3 COMENTARII

 1. Nu am primit niciun avertisment scris pe 15 dec. Sa il arate, altfel e minciuna.
  Am fost exclusă fără sa am dreptul sa ma apăr. Acum sunt denigrată dar e in regulă, mi-e indiferent. Cunosc jocurile.

 2. Buna ziua,
  Sunt unul din oamenii care au crezut in proiectul AUR,dar am fost profund dezamagita.De ce?…..Deoarece pe lângă faptul ca mi s a spus ca ar trebui sa tac pentru ca nu am experiența politica(așa cum susțin unii membrii ca au),o mâna de oameni făceam munca din strada iar cei cu multă experiența se adunau la ședințe pentru a și împărți funcțiile și a se asigura ca sunt in barca potrivită pentru scaunul vizat.
  Sunt oameni in AUR care au cotizat luni de zile ca apoi sa li se spună ca nu apar in baza de date……
  Conducerea AUR nu a respectat statutul când a început sa sacrifice oamenii vechi,sa ii dea afara fără nici un avertisment,iar in ceea ce privește vocabularul d nei Nicoleta Lup eu sunt de părere ca s a exprimat prin puterea exemplului,adică a avut de la cine sa învețe și apoi profesorul se supăra……..Rușine pentru cine a făcut public aceste mesaje,in primul rând nu sunt integrale și in al doilea rând mi ar fi rusine sa vadă o țara întreaga respectul pe care l am obținut din partea membrilor……..Rusine…….
  Contactați și alți membrii sacrificați pentru bani și veți auzi multe povesti care nu fac cinste AUR-lui și nici conducerii.

 3. Ce mai face in ziua de azi A.U.R. Cluj inafara de a ataca fosti membrii de partid? Unii membrii cu cotizatia platita la zi nu am avut drept de exprimare a vointei de a delega persoane pt congresul din 27.03.2022, au fost presedinti de filiale (Gherla, Turda )care nu au fost invitati dar au participat mai multi din alte filiale ! Ce DEMOCRATIE este asta? Se zicea ca A.U.R. este un altfel de partid, nu ca cele clasice , Oare asa o fi sau era doar un mod de a ne manipula pe noi cei ce nu am facut politica pana acuma?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here