Guvernul ungar şi domnul Viktor Orban sunt ameninţaţi de gruparea Anonymus. Aceştia îi avertizează că ar fi bine să oprească comerţul cu Rusia şi să ia anumite măsuri pe care deja unele ţări le-au luat. Gruparea îi numeşte ,, o marionetă a lui Vladimir Putin.

Dacă credeaţi că România a scăpat, vă înşelaţi. Pe acelaşi model, tion.ro şi aradon.ro, au fost atacate în această dimineaţă. Cei care au utilizat aceste site-uri au fost întâmpinaţi de un mesaj în limba maghiară care spunea: ,, acest site face parte din mass media de propagandă guvernamentală”. 

Grupul de hackeri continuă să îl ameninţe pe Vladimir Putin şi să îi aducă la cunoştiinţă că este în permanenţă supravegheat de aceştia.

,, Vladimir Putin, niciun secret nu este în siguranţă. Suntem pretutindeni. spune liderul hacker.

 Inform Media Press deţine Szuperinfo Media KFT şi MediaWORKS HUNGARY ZRT, şi de asemenea

Jurnal Bihorean Plus şi Publitim. Societatea are o cifră de afaceri pe 2020 în valoare de 11,3 mil lei, un profit de 23 de mii de lei şi 159 de angajaţi. Societatea este administrată de Kistaly Lehel Elemer.

 Adriana Barbu, redactorul şef al publicaţilor menţionate mai sus, a declarat că momentan nu poate comenta atacurile grupării Anonymus. ”Momentan nu am nici o declaraţie de presă, aşteptăm ca trustul de presă din Ungaria de care aparținem să ofere primele declaraţii”, a transmis Adriana Barbu pentru Gazeta de Cluj.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here