Consilierul judetean Rares Rusu a fost numit de presedintele interimar al PMP Cluj, deputatul Adrian Gurzau, sef interimar la organizatia municipala a partidului la doar o saptamana de la dezertarea din PDL. El are drept target realizarea pe municipiul Cluj-Napoca a unui scor de peste 7,6 procente pentru PMP la alegerile prezidentiale din 2 noiembrie. Cu toate acestea, Rusu nu are definitivata echipa cu mai putin de doua saptamani inainte de incheierea campaniei electorale. Acesta cere ragaz inca doua-trei zile pentru a ne anunta care sunt vicepresedintii organizatiei municipale a PMP Cluj-Napoca.

Citeste pe aceeasi tema si:

 

Rusu: Victor Ponta este trilateral dezvoltat

 

„Am fost numit de catre domnul presedinte Gurzau in urma unei sedinte de birou. Saptamana trecuta, nu mai stiu exact in ce zi. Pana se vor face alegeri  sunt presedinte interimar.
Nu stiu daca domnul Gurzau este interimar. Eu  am venit de curand in partid(n.r. pe 10 octombrie 2014).
Avem target realizarea unui scor mai bun decat cel care a fost la europarlamentare, construirea unei echipe puternice la Cluj. Trebuie acaparat cat mai mult electorat de dreapta, Clujul fiind o zona cu aplecare preponderenta catre dreapta politica romaneasca.

Sunt niste colegi care sunt vicepresedinti. Dati-mi ragaz doua-trei zile. Vrem sa facem o echipa minuanta si cu organizatia de tineret si cu cea de femei”, a declarat pentru Gazeta de Cluj Rares Rusu, proaspatul presedinte al organizatiei municipale a PMP Cluj-Napoca.

 

Rares Rusu vrea sediu pentru PMP Cluj-Napoca

 

Sediul PMP Cluj-Napoca este acelasi cu cel al PMP Cluj, cabinetul parlamentar al deputatului Adrian Gurzau situat pe Eroilor 2. Rares Rusu spune ca vrea cu timpul ca organizatia municipala sa aiba un sediu propriu. Noul conducator al PMP-istilor din Cluj-Napoca nu poate sa spuna o cifra exacta care o are drept target, motivand ca „imi cereti cifre pe care nu am cum sa vi le dau.”

Intrebat daca i se pare nedrept ca a fost ales conducator al PMP Cluj-Napoca in detrimentul colegilor mai vechi din partid, Rusu a spus ca aceasta a fost dorinta lui Adrian Gurzau. „Nu pot sa spun ca mi se pare drept sau nedrept. A fost o discutie a presedintelui Gurzau si mi s-a incredintat aceasta sarcina. Aici pana la urma ii o functie in care conteaza proiectele. Credeti-ma este o responsabilitate serioasa. Multa lume vede din exterior partea frumoasa. E o sarcina chiar serioasa cu tinte pe care trebuie sa le atingi”, marturiseste Rares Rusu. Noul sef al organizatiei municipale, Rares Rusu, nu a exclus candidatura sa la conducerea PMP Cluj-Napoca chiar daca nu va realiza targetul pe care il are. „Haideti sa vedem ce va fi si ce vor decide colegii pana la urma”, a conchis presedintele interimar al PMP Cluj-Napoca.

Organizatia PMP Cluj-Napoca a fost condusa anterior, de asemenea interimar, de Marius Craciun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here