Liderul PSD Cluj deputatul Horia Nasra nu exclude să îl contracandideze pe Emil Boc în alegerile locale din 2020.

 „Emil Boc nu are nicio realizare concretă din 2012 încoace. El încă trăiește din defunarizarea orașului. Practic, universitățiile, IT-ul și lumea medicală a Clujului au dezvoltat orașul în ultimii ani. Domnul Boc a fugit și de responsabilitatea identificării unei soluții cu privire la depozitarea gunoaielor – o situație care poate transforma orașul într-un Napoli românesc. De asemenea, nici problema traficului nu a fost rezolvată, toamna Clujul fiind blocat. Pe scurt: primarul Emil Boc este plafonat administrativ și nu are soluții pentru Clujul milionului de locuitori”, a declarat Nasra, potrivit psnews.ro.

 

Întrebat  dacă se gândește să îl contracandideze pe Emil Boc în alegerile locale din 2020, având în vedere că în mod normal liderul unei filiale județene este cel care își asumă un asemenea demers, PSD-istul clujean a precizat că nu exclude o asemenea ipoteză, sugerând că principala promisiune va fi realizarea unei linii de metrou în Cluj-Napoca.

„Nu exclud nicio variantă. Cu siguranță, atât eu, cât și tânăra echipă de conducere a PSD Cluj vom sprijini membrii PSD care se luptă cu mafia gulerelor albe din județul Cluj și cu cei care au patronat toate înțelegerile pe sub masă și toate fărădelegile din municipiu și din județ: de la groapa de gunoi până la alte afaceri cu iz penal. Aici e un sistem bine închegat”, a mai spus Nasra

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here