Emil Boc a participat, miercuri, 28 februarie, la ceremonia de comemorare a lui Horea, Cloșca și Crișan, la 239 de ani de când aceştia au fost executați prin tragere pe roată. Manifestarea a avut loc la Grupul statuar ”Horea, Cloșca și Crișan” din Cluj-Napoca și a fost organizată de Societatea Cultural-Patriotică ”Avram Iancu”, în parteneriat cu Mitropolia Clujului, Maramureșului și Sălajului. Interesant este că Emil Boc a venit pentru prima oară la acest eveniment. În anii anteriori nu a fost prezent pentru că nu erau ani electorali. Primarul Emil Boc a făcut astfel un duș de mulțime și a cerșit câteva voturi , ,,omagiindu-i” pe cei trei lideri ai răscoalei țărănești din 1784.

Ar fi fost culmea să vină cu punga de omagii și în comuna clujeană Răchițele, la comemorearea eroilor anti-comuniști, unde bunicul Lui Emil Boc l-a trădat pe Teodor Șușman. Teodor Şusman şi Suciu Paşcu au fost amici şi asociaţi în afaceri în perioada interbelică, dar relaţia lor s-a transformat dramatic după venirea comuniştilor la putere. Şuşman a fost primarul comunei din 1922 şi până în 1945, iar Paşcu a fost cel care l-a înlocuit, devenind primul primar comunist din Răchiţele. Bunicul lui Boc a fost cel care l-a trădat pe Şuşman, colaborând cu comuniştii şi preluându-i afacerile.

Emil Boc stă cu mâna întinsă după voturi, cu rânjetul pe post de zâmbet, cu o aură artificială de sfânt, pe principiul “nici usturoi n-a mâncat, nici gura nu îi miroase”. 

1 COMENTARIU

  1. Din lipsă de băi, normal că boc încearcă să fraierească fraierii care-l votează. Și cînd te gândești că la Răchițele se spăla o dată pe săptămână în lighean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.