În noaptea de vineri, un incendiu a izbucnit în localitatea Mihai Viteazu din județul Cluj. Focul a afectat bucătăria de vară a unei locuințe, iar echipajele de pompieri au intervenit pentru a stinge flăcările timp de peste 4 ore.

,,Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit în această noapte pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o bucătărie de vară, situată în localitatea Mihai Viteazu.

La fața locului, pompierii turdeni au acționat cu două autospeciale de stins incendii și un echipaj SMURD, iar serviciul voluntar pentru situații de urgență din cadrul Primăriei Mihai Viteazu cu o autospecială.

În momentul sosirii forțelor de intervenție la fața locului, anexa gospodărească ardea în totalitate, iar focul era extins la materialele diverse depozitate în apropiere.

Operațiunile de stingere a incendiilor au durat patru ore, iar intervenția pompierilor a împiedicat propagarea incendiului mai departe de limitele în care a fost găsit.”, transmite ISU Cluj.

Din fericire nimeni nu a fost rănit. Cel mai probabil focul a pornit de la coșul de fum izolat necorespunzător față de materiale combustibile.

Citește și: Om de afaceri acuzat de o afacere frauduloasă de 700.000 euro albit definitiv la Instanța Supremă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.