Mugur Ciuvică, ”omul” lui Dan Voiculescu, a făcut o plângere la Inspecția Judiciară împotriva judecătorului Camelia Bogdan, care l-a condamnat pe ”mogulul Antenelor” la 10 ani de închisoare. Inspecția Judiciară a întocmit un raport, care seamănă, mai curând, cu un rechizitoriu, și a propus excluderea ei din magistratură pentru că ”nu mai prezintă calitățile necesare pentru ocuparea funcției de judecător”. Inspecția Judiciară este condusă de Lucian Netejoru despre care Camelia Bogdan spune că, indicând o serie de probe, în pofida faptului că este judecător, face parte din Masoneria Română.

Materialul integral îl puteți citi în ediția tipărită a săptămânalului de investigații Gazeta de Cluj. Noul număr îl găsiți de sâmbătă 27 martie la orice punct de difuzare a presei.

1 COMENTARIU

  1. In cazul acesta mai trebuie si o expertiza psihiatrica. Femeia are probleme. De condamnat, este turnatorul de Basescu, care a numit-o stiind ca are probleme. Oare „cine-i vinovatul” ? Maimuta cu kalasnikovul incarcat, sau nemernicul care i la pus in brate?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here