Judecătoarea Sabrina Matei, care în 2017 a obținut cel mai mare punctaj la admiterea în INM, a pierdut procesul pentru drepturi bănești pe îl deschisese la Tribunalul Cluj. Instanța clujeană i-a respins acțiunea pe motiv că nu ar fi dat în judecată instituțiile corespunzătoare.

”Respinge excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a MJ. Respinge, ca neîntemeiată acţiunea formulată de reclamanta MSM în contradictoriu cu pârâtii M.J. şi TB. Cu drept de apel în termen de 10zile de la comunicare. Cererea de apel se depun la Tribunalul Cluj. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin grefa instanţei, azi , 21.06.2022”, arată soluția pe scurt a instanței. Ea a deschis procesul împotriva Tribunalului Bihor, Curții de Apel Oradea și a Ministerului Justiției.

Potrivit clujust.ro. tânăra judecătoare a luat cel mai mare punctaj la concursul pentru admiterea în magistratură din 2017. A obținut 91 de puncte la proba de verificare a cunoștințelor juridice, 86 la testul de raționament logic și nota 10 la interviu.

1 COMENTARIU

  1. lasa ca se castiga de seniorii din MAGISTRATURA…Va rog sa faca cineva o statistica sa vada cati MAGISTRATI au castigat procese cu STATUL ROMAN( care le este lor permanant DATOR)..ce bain cer prin INSTANTE, ce PENSII EXTRATERESTRE AU……iar la celalalt POL cati politisti, militari alti functionari au castigat procese cu statul LA ACELEASI INSTANTE…evident 1 %. in raport cu aceiasi magistrati care catiga in procent covarsitor..fie ca sunt in functii fie ca sunt pensionari.
    CHIAR NIMENI NU VEDE ACESTE LUCRURI IN TARA ASTA..??????BATAIE DE JOC LA ADRESA CELORLALTE CATEGORII SOCIALE!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here