Istoricul Marius Oprea reacționează la dezvăluirile despre colaborarea lui Traian Băsescu cu Securitatea. 

„În Apuseni, unde am fost cu fiul meu, am reuşit să-mi stric parte din vacanţă, văzîndu-l din nou la televizor pe Traian Băsescu.

Am vrut să închid televizorul, dar nu m-am putut apropia de telecomandă – omul ăsta parcă e un drog, într-un fel adulatorii săi sînt de înţeles.

Dacă nu l-aş fi văzut pe Băsescu implicat delirant şi în cazul Caracal, certîndu-se cu avocaţii şi familiile victimelor, probabil că alta ar fi fost prima mea grijă la întoarcerea de pe munte şi această opinie nu ar fi apărut în spaţiul public. Dar, văzîndu-l neobosit în incercarea de a-şi acoperi balastul trecutului, exploatînd fără scrupule orice oportunitate prezentă, am înţeles că de fiecare dată cînd un om cu bun simţ tace, unul nesimţit crede că a cîştigat. Îşi ia avînt, prinde curaj”, scrie istoricul Marius Oprea.

Continuarea pe gandul.info.

3 COMENTARII

  1. trebuie sa intelegi ca gunoiul asta, fost contact al rusilor, i-a ajutat pe acestia sa ,, renoveze’ aparent pecereul, prelungind o stare toxica de fapt si deschizand larg drumul pentru …ragnea & Co !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here