Jocurile de noroc din cazinouri nu se rezumă doar la o singură categorie, ci sunt structurate pe multiple secțiuni. Prin acest mod de structurare a portofoliului de jocuri, clienții cazinourilor pot identifica produse ce sunt pe placul lor și care să li se potrivească.

Inițial jocurile de masă erau practicate doar în spații speciale amenajate, camere private de joc sau în  particular cu prietenii. Astăzi, jocurile de masă sunt mai mult de atât. Poți juca inclusiv de acasă, de pe telefon. Poți plasa pariuri pe baza statisticilor de pe site, poți utiliza strategia Martingale in ruletă sau chiar paria pe mâna altui jucător.

Jocurile de masă din cazinourile online

Chiar dacă ofertele cazinourilor online conțin de multe ori mai multe jocuri de tip slot, jocurile de masă nu sunt o categorie lăsată la o parte. Din contra, acestea sunt căutate de jucători și mesele de joc sunt de multe ori pline.

În portofoliile cazinourilor sunt regăsite de obicei jocuri care au reușit să îți mențină popularitatea în ciuda trendurilor noi ce apar în mod frecvent pe piață. Jocuri precum ruleta, Baccarat și Blackjack sunt nelipsite din ofertă.

Ruleta din cazinourile de astăzi

Jocul de ruletă este disponibil în două variante: offline și online. Mesele de joc offline sunt computerizate și jocul se desfășoară automat. Ai la dispoziție statistici și poți folosi diverse strategii de joc.

Însă, adevăratele senzații vin la mesele de ruletă live. Aici, jocul este coordonat de dealeri reali care vor sta la dispoziția jucătorilor și dacă au nelămuriri. Masa de joc va fi vizibilă din mai multe unghiuri, fiind astfel posibil să fie urmărite toate mișcările dealerului pe masa de joc. Transmisiunea live va fi de calitate și sonorul va fi clar, deoarece sunt folosite doar echipamente profesioniste.

Variantele de ruletă disponibile sunt cea europeană, franceză și americană.

Baccarat în cazinourile online

Baccarat nu este la fel de popular precum ruleta, însă rămâne un joc de masă accesat de multe ori de jucători. Regulile de joc sunt aceleași cu cele clasice, doar că de data aceasta vei juca live, direct cu dealerul. Baccarat este un joc ce creează suspans, motiv pentru care nu se demodează.

Oportunitățile de pariere sunt mult mai limitate în comparație cu ruleta, însă acesta nu este un impediment pentru jucători. Se poate paria pe mâna jucătorului, a casei sau pe egal.

Blackjack – un joc neuitat cazinourile online

Blackjack e un joc ce a reușit să dăinuie, Cunoscut inițial sub numele de „21”, jocul a devenit popular încă de la apariția sa. În prezent, jocul face parte inevitabil din oferta cazinourilor și reușește să adune destui jucători la mese.

Principiul său de joc a rămas același. Trebuie să se atingă un punctaj cât mai apropiat de valoarea 21 sau să se depășească punctajul obținut de dealer. Și aici pot fi utilizate diverse strategii de joc.

Alte jocuri de masă în cazinourile online

Pokerul este un alt joc de masă, deși de cele mai multe ori îi este atribuită o rubrică separată. Mare parte din cazinouri organizează turnee de poker în care cei mai pricepuți jucători se întrec.

Craps este un joc de masă care a început să câștige teren atât în ofertele cazinourilor, cât și printre jucători. Jocul este cunoscut și ca „barbut” și are la bază zarurile.

În concluzie

Jocurile de masă au fost și încă sunt o parte importantă în ofertele cazinourilor online. Deși portofoliile sunt în continuă dezvoltare, jocurile de masă rămân de actualitate. Mesele de joc live redau cu fidelitate atmosfera din sălile reale și pot oferi o experiență de apreciat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.