șefa Tribunalului Timiș
Judecătorul Adriana Stoicescu

Judecătorul Adriana Stoicescu a scris un text pe pagina personală de Facebook în care critică clasa politică și face trimitere la umilirea justiției de către reprezentanții diferitelor partide: „Poate e timpul să batem și noi cu pumnul în masă. Și să lăsăm la o parte eleganța atunci cand hienele atacă”, conclude judecătorul.

Textul integral publicat de judecătorul Adriana Stoicescu:

”Imaginea hienelor impartindu-si un starv…

O poza cat un milion de cuvinte, in care, cu zambete mijite pe sub mastile de bascalie, fiii securistilor si tortionarilor bunicilor si parintilor nostri isi impart ce a mai ramas din tara. Limita abisului in care ne prabusim de 30 de ani nu se mai vede.

Cu un cinsim rar, dezinvolt si si sigur pe el, politicianul roman, indiferent la numele partidului care il primeste grijuliu, are un singur scop: sa se imbogateasca rapid, sa stea cocotat la putere in asa fel incat el si urmasii urmasilor lor sa doarma linistiti.

Cu mana pe putere, sa invarta bani si legi, sa lege oamenii care nu ii sunt pe plac, apoi sa retraga la o batranete linistita, zambind superior in timp ce isi primeste pensia, un mizilic fata de ce va fi reusit sa fure pana atunci.

De parca nu ar fi destul, politicianul roman ramas pe din afara, fara coledzi, cum ar zice Caragiale, face ce i-a mai ramas: arunca cu propriile dejectii in oameni pe care nu are cum sa ii inteleaga….oamenii care au muncit toata viata, au dat examene toata viata, si-au asumat decizii toata viata.

Cum sa tac atunci cand citesc ce scrie un minuscul personaj, cocotat vremelnic de altii in demnitati pe care nici macar nu le intelege, fara a avea nici o legatura cu justitia? Cum sa tac atunci cand un politician ramas pe din afara unei scene oricum cangrenate isi permite sa afirme ca Dana Garbovan nu are moralitate si onestitate, ca Lia Savonea este un „sapun”?

Cum sa taci cand un monument de ipocrizie si traseism politic vorbeste de cinste, adevar si morala?

Nu mai aveti strop de rusine, nu mai aveti limite, nu va mai cunoasteti locul! Ati invatat cat au invatat doamnele Garbovan si Savonea? Ati dat examenele lor? Ati fost vreodata in papucii lor? Ati fost in sala de judecata cu ele? Ati muncit la redactat sentinte in locul lor?

M-am saturat sa vad pipite de doi bani si mojici crescuti in puf cum ne insulta pe toti, fara scrupule si fara sa clipeasca. Pentru ca insultandu-le pe Garbovan si Savonea ma insultati indirect si pe mine. Poate e timpul sa batem si noi cu pumnul in masa. Si sa lasam la o parte eleganta atunci cand hienele ataca”, scrie pe Facebook, judecătorul Adriana Stoicescu.

4 COMENTARII

  1. Am citit in presa deunazi ca a predat stafeta Presedentiei Tribunalului Timis. In general plac publicului scrierile semnate de doamna judecator,acum o face cu mult patos si poate un pic de deformatie profesionala,in sustinerea doamnelor L.Savonea ,D.Garbovan. Merita .

  2. Sa crape toți securiști ordinari. Tatăl meu Hatiegan Șerban Tiberiu ia fost furată casa de securiști și apoi vândută ilegal de omul sistemului Funar. A fost arestat la revoluție 3 zile și bătut până la moarte de securistul ordinar Gheorghe Herta și Marius Lucian Mariutiu care este mâna dreaptă a patronului NT Data dn Daniel Metz. Am verificat ce pensi au aceste scursuri securiste și pe lângă mai câștiga din increngaturile securiste. Acești nemernici vor plăti copii copiilor lor. După o experiență în justiția clujeană pentru recuperarea furtului casei și după vânzarea ilegală a lui Funar, pot afirma că încă suntem conduși de securiști. Singurul om onest și judecător care l-am întâlnit, este dn Danilet. Țara aceasta este bolnavă din cauza acestor fosile comuniste. Să ardă în foc toți nenorociți care au maltratat acest popor. Totuși roată se învârte și a început cu familia Funar și urmează restul. A-mi este greață de acești bolșevici, dar o să ne luptăm până la capăt cu ei

    • Oficial se pare că nu există termene cu aceste nume la dosar de furt și nu e clar unde se duce lupta, până la capăt au existat dosare la Parchet sau procese la Judecătorie în ce ani ?

  3. Timpul de a bate cu pumnul în masă a fost prescris cu intenție spre a favoriza numite hiene, dar nu e târziu a repune în termen și a reconsidera litera Legii în spiritul ei de includere a pedepselor în interiorul scopului rămas pe dinafară !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here