Claudiu Padurean, jurnalistul care este finantat de la doua institutii de stat din judet, a intrat la doctorat la Michael Shafir, unul dintre acolitii lui Andrei Marga. De altfel, profesorul Shafir are un limbaj total neacademic pentru statutul sau:”Sterge-ti mucozitatile nazale.” Citeste un articol pe aceasta tema aici.

Profesorul Michael Shafir nu a mai avut loc la Facultatea de Studii Europene, insa acesta a fost rapid „adoptat” la Facultatea de Istorie de catre Adrian Ivan.

Padurean a explicat pentru Gazeta de Cluj ca l-a ales pe Michael Shafir pentru ca a fost jurnalist la Europa Libera, iar el vrea sa isi faca o teza de doctorat pe tema Ion Ratiu si cariera sa la BBC.

Asociaţia Cluj Today a jurnalistului clujean Claudiu Pădurean a cerut de la Consiliul Judeţean Cluj în acest an 8.400 de lei,Pădurean vrea bani pentru “editarea revistei Transilvania Today” în perioada 1.1.2013-31.12.2013. Desigur, asociația a primit doar 10.000 de lei. De asemenea, Claudiu Padurean a primit si 10.000 de lei de la Primaria municipiului Cluj-Napoca pentru editarea Revistei de artă în 2013.

Nota: Dintr-o eroare material prima data in acest material a aparut suma de 84.000 de lei, de fapt fiind vorba de doar 8.400 0 de lei.

4 COMENTARII

  1. Acest Claudiu Padurean este un personaj insalubru.El este produs tipic al celor mai jaosnice manifestari post Decembrie 1989:un fripturist,oportunist,ignorant si nevertebrat.De fapt prezenta in spatiul public al acestui moron este un act indecent.Incapabil sa citeasca(si inca mai putin capabil sa priceapa) se sloboade in :cugetari” limfatice. E ar trebui sa se limiteze la rotirea ciomagului si la injraturi directe,domeniu in care aptitudini.Esta rusinoasa existenta acestui imbeciloid,urat si urat mirositor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here