Șefa Parchetului European (EPPO), Laura Codruța Kovesi, se află în prezent într-o vizită în România, unde a avut programate întâlniri cu unele instituții. În timp ce se deplasa pe stradă, Kovesi a fost însoțită de patru bodyguarzi, conform observațiilor făcute de George Simion.

În stilul său caracteristic, Simion a încercat să intre în discuție cu aceasta și a insistat să o întrebe de ce are nevoie de patru bodyguarzi: „Vă e frică de ceva? Cam ciudat!„, a spus printre altele liderul AUR. Cu toate acestea, Kovesi l-a ignorat total și a continuat să meargă pe stradă însoțită de agenții de securitate.

Într-o postare pe Facebook, fostul premier Victor Ponta a ținut să comenteze aceste imagini:

„Credeam ca Doamna Kovesi e foarte “ iubita” si nu are nevoie sa fie pazita in mijlocul Bucurestiului mai ceva decat Maddona sau Lady Gaga / sau oare credea ca pe Calea Victoriei din Bucuresti o ataca rachetele lui Putin ! Recunosc ca nu am vazut asa sistem de paza nici la sefi de stat – oare asa de populara este Doamna Kovesi in Romania incat ii trebuie 5 paznici? Sincer – toata scena arata un parvenitism si o aroganta ciocoiasca pe care nu am vazut-o la niciun politician . Eu credeam ca o apara oricum “focile” de orice pericol! Bravo George Simion pentru intrebare si filmare.”, a transmis Victor Ponta.

Citește și: Doi țepari clujeni au vrut să își mute procesele din instanțele locale

5 COMENTARII

  1. Articol tendențios și idiot, la același nivel cu cei doi citați; Pinocchio și politicianul de peluza stadionului. Regulamentul de funcționare îi impune să aibă garda de corp.

    • Functia sa impune prezenta garzilor de corp.Indivizi ca Simion %Co. sunt intr-adevar adevarata problema .Pe langa Kovesi acesta este un biet microb alaturi de multi altii.Tinand cont ca toate statele U.E.au accesat fonduri europene,lui Kovesi i-a revenit sarcina de a verifica modul cum au fost folosite acestea.
      Dragnea transpira la greu deorece face obiectul unui dosar cu acest fel de fonduri.Este vorba de cateva zeci de miliarde de lei.

  2. Mi se pare o prostie sa creada cineva ca Kovesi ar avea o sansa in politica. Ea se teme, iar teama ei denota munca prestata anterior la DNA in care a executat pe cine a vrut, că a fost rău, că a fost bun. Nu a contat. A fost un bun executant băsist

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.