La scurtă vreme după ce judecătorii Tribunalului București din dosarul Black Cube au ridicat măsura controlului judiciar în cazul lui Daniel Dragomir, fostul colonel SRI lansează o informație explozivă. Potrivit acestuia, cei care ar fi orchestrat dosarul Black Cube împotriva sa ar fi fostul director operativ al SRI, Florian Coldea, ex-șefa DNA, Laura Kovesi și actualul șef al SPP, Lucian Pahonțu.

Într-o înregistrare video postată pe Facebook imediat după decizia magistraților, Dragomir explică faptul că formulează respectiva acuzație abia acum tocmai pentru că a redevenit un om lipsit de constrângeri impuse de justiție, anunțând, totodată, că va face tot posibilul pentru ca dosarul să-și urmeze cursul până la capăt.

”Din momentul acesta, nemaiavând nicio restricție și măsură preventivă, credeți-mă că mă voi lupta ca un leu pentru ca acești trei oameni să fie trași la răspundere pentru faptele lor și pentru că m-au arestat în acest dosar politic. Practic, DIICOT-ul a ascultat niște infractori și a căzut de “papagal”, ca să o spun foarte clar, în acest dosar”, a spus Daniel Dragomir.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here