DNA a confirmat, joi, intâlnirea dintre Laura Codruta Kovesi și ministrul francez de Externe, Jean-Yves Le Drian, aceasta având loc miercuri, 11 aprilie, la sediul ambasadei Franței la Bucuresti, fără a da detalii însă despre temele discutate.

„O întrevedere a avut loc la data de 11 aprilie 2018, la sediul Ambasadei Franței din București, aceasta fiind pe agenda oficialului francez. Pentru detalii despre conținutul întâlnirii vă rog să vă adresați Ambasadei Franței, gazda întâlnirii”, se arată într-un răspuns al Directiei Nationale Anticoruptie, la solicitarea Mediafax.

Întâlnirea a avut loc înainte de discuțiile oficialului francez cu președintele Klaus Iohannis, premierul Viorica Dăncilă și ministrul de Externe, Teodor Melesscanu, acestea fiind programate pentru ziua de joi, 12 aprilie.

Ambasada Franței la București nu a facut niciun comentariu cu privire la întâlnirea dintre șefa DNA și Jean-Yves le Drian, în timp ce pe pagina de Facebook a Ambasadei sunt poze cu oficialul francez și autoritățile române, mai puțin șefa DNA.

„Nu avem declarații in legatură cu subiectul menționat de dumneavoastră”, se arată în răspunsul Ambasadei Frantei.

Potrivit unor surse, întâlnirea s-a desfășurat, miercuri, înainte de dineul de la Ambasada Franței la Bucuresti organizat în cinstea oficialului francez.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here