Judecătorul Adina Daria Lupea transportă dosarele cu cărucioarele de la Kaufland din cauza numărului mare de dosare pe care trebuie să le soluționeze în cadrul Curții de Apel Cluj, a precizat aceasta pentru Știri de Cluj.

Mă gandesc ca pe joi am patru căruțuri de dosare de Kaufland… Pardon, dosare de minim patru căruțuri. 

O sa vi le arăt de la locul faptei, ca pe mine m-a luat azi cu ameteala cand am văzut al patrulea carut cu anexe. În 24 de ore, pe langa ce aveam în apeluri și contestații, au mai intrat cinci contestatii, din care trei cu loturi… Adică într-unul 5 contestatii, într-unul 8 și într-unul 7… inculpatii fiind însă mai mulți în fiecare dintre ele… Videoconferinta cu ei și restul arestatilor din alte cauze programată între 10 și 12. Cu toți. Măcar apelul părților să-l facem în doua ore, ca alta instanța până terminăm noi nu mai are acces la Penitenciarul Gherla.

Deliberările, după seara încolo. S-a dus pe apa sambetei programarea pe ore, respectată cât de cât până acum, când te lovesc niște chestii de astea de îți strică și ție și părților tot feng shui-ul….

Restul cauzelor între 9.00 și … după ce se termina conferințele cu penitenciarele”, le-a spus judecătoarea Adina Daria Lupea.

Întrebarea după ce vedem pozele este: ”Cum poate un judecător să citească toate dosarele, pentru a fi pregătit pentru procesele de mâine?

Ministrul Justitiei, Stelian Ion, afirma zilele trecute că foarte multe dintre problemele din cadrul instantelor sunt cauzate de volumul foarte mare de munca, fiind „foarte multe dosare create absolut artificial”, de „procesomani”.

Oamenii interactioneaza nemijlocit cu justitia si simt pe pielea lor probleme de felul asta, cand se inghesuiau in arhive, cand se amanau dosarele si se dadeau multe termene, durau si dureaza, inca, procesele, ani si ani se zile. Expertizele de fac greu de multe ori, se motiveaza foarte, foarte greu din cauza volumului mare de activitate, mai multe pot fi citite pe Știri de Cluj.

Citește și: Curtea de Apel Cluj l-a ”albit” pe omul de afaceri Horia Simu. Într-un proces cu 7.000 de păgubiți a fost acuzat că a tras un tun de 24 milioane lei

1 COMENTARIU

  1. Nu neaparat procesomani. Sunt departamente (de ex. din Primaria Cluj) care au autoritate sa rezolve anumite probleme, dar te trimit in instanta, sa nu se tulbure ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.