Bun îi vinul ghiurghiuliu, dar, cum Clujul nu a fost niciodată cunoscut pentru culturile sale de viţă de vie, a trebuit să ne mulţumim cu tradiţia făuririi berii. Astfel, după închiderea fabricii de la Cluj, Ursus ne-a consolat măcar cu un local în vechiul amplasament despre care nu putem spune nimic de rău. Mai pe scurt, arată brici, însă problema românilor rămâne problema românilor. Serviciile niciodată nu au fost o calitate de-a noastră şi, dacă ar avea chelnerii niţel respect, suntem siguri că ar creşte consumul de alcool de la noi din ţară şi din birturi. Dar, din păcate, la Berăria Ursus de vis-a-vis de USAMV, chelnerii au o scârbă de parcă ar fi servit bere cu lămâie o zi întreagă sau le-ar fi rămas un ciolan între dinţi. Dacă e o zi toridă şi ai poftă de o bere, nu este cel mai bun loc de mers, decât dacă vrei să aştepţi zeci de minute până ţi se va servi comanda.

1 COMENTARIU

  1. clujul a fost cunoscut pentru vinul exceptional pe care il faceau franciscanii pe versantul sudic al dealului ce porneste de la Cetatuie si merge pana in floresti. protectorul vitelor de vie era Sf. Donath. Vinul de Klausemburg al franciscanilor era mai celebru decat Tokai-ul Ungurilor. Studiati…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.