Liderii AUR, George Simion și Claudiu Târziu, au anunțat că au demersurile pentru suspendarea președintelui Iohannis au început prin strângerea de semnături din Diaspora.

Cei doi au anunțat că invităm toate formațiunile politice și civice să se alăture AUR.

Ei au lansat și site-ul JosIohannis.ro, unde românii pot semna virtual pentru demiterea președintelui.

Liderii AUR îl acuză pe președintele Iohannis că a dus România în criză sanitară și politică.

”Anunțăm astăzi inițierea procedurilor pentru suspendarea președintelui Klaus Iohannis. A început colectarea de semnături în rândul parlamentarilor. Mai mulți au promis că vor semna această procedură de suspendare. Totodată, vom apela la sute de mii de romani care ne roagă să îl dăm jos pe Iohannis. Cum era acel proverb românesc: Pestele se împute de la cap”, a spus George Simion într-o conferință de presă.

Reamintim că un președinte poate fi demis doar după suspendarea de către Parlament (cu minim jumătate plus unul din numărul parlamentarilor) și organizarea unui referendum. Pentru inițierea procedurii de suspendare în Parlament e nevoie de minimum o treime din voturile parlamentarilor.

2 COMENTARII

  1. Girantul infracțiunilor imobiliare Klaus Werner Johannis, nu mai poate fi președintele românilor, deoarece hoțul sas confirmat irevocabil de soluțiile instanțelor civile, poate fi judecat și în penal înainte de prescrierea faptelor, apoi condamnat cu executare ? Drum Bun; Nu vă fie frică, și Johannis pică !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here