Viceprimarul Dan Tarcea a anunțat că va continua demolarea garajelor de cartier din oraș și în 2023
„Vom continua cu demolarea garajelor. Au fost trimise somații în Mănăștur și Mărăști, urmează și în Grigorescu și cu acestea vom încheia etapa din Grigorescu și Plopilor”, a spus viceprimarul orașului Cluj-Napoca, la ZIUA LIVE.

2297 noi locuri de parcare în cartiere rezultate în urma demolării a peste 2000 de garaje în anul 2022, în cartierele Gheorgheni, Grigorescu, Mărăști, Mănăștur și Zorilor. De asemenea, în locul vechilor garaje au fost amenajate pe anumite amplasamente puncte gospodărești îngropate.

„În 2022, un număr de 2150 de garaje au fost demolate. Continuăm acest program, cu scopul de a îmbunătăți calitatea spațiului public din cartiere.În zonele vizate Primăria pregătește și parcări sigure pentru biciclete, pe modelul celor realizate deja (cu acces securizat), acolo unde amplasamentele permit acest lucru. Următoarele containere securizate cu rastel mobil de biciclete – capacitate de minimum 50 de rasteluri/ container – vor fi instalate în cursul anului următor pe str. Petuniei nr.7, str. Iazului (vis-a-vis de Ciocârliei nr.1), str. Rapsodiei nr.12, Str. Alverna nr. 61 și la Parking Fabricii”, a scris Emil Boc pe o rețea de socializare.

Citește și: Demolarea garajelor din cartierele Clujului continuă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here