Mai multe mașini de la firma fostului ministru de Interne Ioan Rus, RMB Inter Auto, au fost puse la dispoziția IPJ Cluj în regim de comodat, în timpul desfășurării festivalului Untold. Autoturismele au fost colantate ilegal cu inscripția „POLIȚIA”, însă reprezentanții IPJ Cluj au transmis că au fost luate măsuri de înlăturare a colantului.

„Având în vedere imaginile din spațiul public, care prezintă ,,autoturisme inscripționate”, Compartimentul Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj este abilitat să comunice următoarele:

Autoturismele sunt date spre folosință către IPJ Cluj, pentru o perioadă determinată, în baza unor contracte de comodat.

În cursul acestei zile, la preluarea autoturismelor, reprezentanții IPJ Cluj au constatat că acestea au fost colantate cu ,,Poliția”, motiv pentru care au luat măsuri de înlăturare a colantului respectiv.”, a trasnsmis IPJ Cluj.

Foto: Facebook/Mihai Bacalu

Citește și: După ce și-a pregătit tacit închiderea, Universitatea Creștină Dimitire Cantemir s-a răzgândit și organizează concursuri de admitere

3 COMENTARII

  1. INCREDIBIL ! ce au ajuns instituțiile statului..sa facă reclama unui PRIVAT..indiferent cine este acela.Cand urmează sa se scrie și pe uniformele polițiștilor POLITIA-RMB 30…ca sa știm o treaba.RUSINE! RUSINE! Demisia de urgenta a acelora care au acceptat acest lucru!!

  2. Dacă ce se scrie și se dă publicității, indiferent pe ce, este ADEVĂRAT, înseamnă că România nu mai e demult o țară, iar poporul a rămas o simplă populație!…Ioan Rus!..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.