Fostul președinte și consilier județean al PMP Cluj, Rareș Rusu, alături de președintele organizației Câmpia Turzii și fost secretar general al județului, domnul Marian Morar, de președintele organizației Dej, domnul Sebastian Lazin, de președintele organizației Huedin, domnul Călin Pavel, împreună cu peste 150 de membri din aceste organizații și din Cluj-Napoca, au decis să părăsească PMP Cluj și să adere la PNL Cluj. 

”În acest moment PNL este cel mai puternic partid de opoziție de pe eșicherul politic românesc și cel mai important adversar al coaliției de guvernare PSD-ALDE, o coaliție mincinoasă care calcă în picioare viitorul României. Tocmai de aceea, ne bucurăm și apreciem faptul că tot mai mulți cetățeni, inclusiv membri ai altor partide de dreapta, înțeleg faptul că doar într-un partid mare și serios pot să lupte împotriva dezastruoasei guvernări PSD-ALDE.

Suntem convinși că noii colegi vor găsi în PNL Cluj o echipă puternică și determinată, alături de care să contribuie la îmbunătățirea vieții cetățenilor și la modernizarea României”, se arată într-un comunicat al PNL.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here