Un membru fondator al Uniunii Salvaţi Bucureştiul şi consilier la Sectorul 1, în prezent, din partea Uniunii Salvaţi România, şi-a anunţat demisia din partid.

„În sfârşit. Am demisionat din USR. Luasem hotărârea de mult, dar tot nu am apucat să oficializez decizia. Poate pentru că deja mă simţeam aşa de străină de această formaţiune politică, că mi se părea irelevant. Poate pentru că mai speram în ceva? Nu cred. Dar despărţirile în general sunt grele, aşa că a durat un pic”, spune Ilinca Macarie.

Aceasta spune că, deşi este membru fondator USB, acum e clar că „nu mai am ce face aici”. „M-am băgat în politică pentru ca voiam să fac ceva concret şi ştiam ce vreau să fac. Ştiam că pot face, numai să fiu lăsată. Nu mai am nimic în comun cu oamenii care conduc acum USR-ul, nici ca viziune, nici ca sistem de valori (episodul Odăi a pus capac). Dar nu regret că am fost parte din această poveste. Cred că am avut aşteptări nerealiste”, spune consilierul USR de la Sectorul 1.

„În sfârşit. Am demisionat din USR. Luasem hotărârea de mult, dar tot nu am apucat să oficializez decizia. Poate pentru că deja mă simţeam aşa de străină de această formaţiune politică, că mi se părea irelevant. Poate pentru că mai speram în ceva? Nu cred. Dar despărţirile în general sunt grele, aşa că a durat un pic”, spune Ilinca Macarie. Aceasta spune că, deşi este membru fondator USB, acum e clar că „nu mai am ce face aici”. „M-am băgat în politică pentru ca voiam să fac ceva concret şi ştiam ce vreau să fac. Ştiam că pot face, numai să fiu lăsată. Nu mai am nimic în comun cu oamenii care conduc acum USR-ul, nici ca viziune, nici ca sistem de valori (episodul Odăi a pus capac). Dar nu regret că am fost parte din această poveste. Cred că am avut aşteptări nerealiste”, spune consilierul USR de la Sectorul 1, conform Mediafax.

Citește și: Forina Presadă pleacă din USR, acuză lipsa transparenței și politica de gașcă a partidului

1 COMENTARIU

  1. Daca nu ești în stare nici măcar titlul sa îl scrii corect :deciziile se țin lanț! Și prostiile se țin lanț pe acest site prăpădit.astept ziua în care veți reuși să scrieți un articol fără greșeli gramaticale.astept degeaba?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here