Florin Roman, PNL

Potrivit unui răspuns al Universității Babeș-Bolyai (UBB), ministrul Cercetării și Inovării, Florin Roman, nu este licențiat în cadrul acestei univeresități, după cum pretinde în CV. În documentul oficial de la Camera Deputaților scrie faptul că este licențiat la ”Universitatea Babeș-Bolyai”, din Cluj.

”Domnul Florin Roman nu a urmat cursurile și nu a luat licență la noi, la Babeș-Bolyai. A dat la noi un examen de absolvire a unui colegiu urmat în Alba Iulia. Mesajele mele sunt două: trebuie corectat rapid în CV și în mesajul public. Și, fiind vorba de o persoană publică, dar oricine ar fi fost, trebuie să dea explicații pentru cei care sunt interesați. Atât pot spune acum.”, a explicat rectorul UBB, Daniel David.

„Domnul Florin Roman a urmat studii universitare de scurtă durată în cadrul Colegiului universitar din cadrul Universității 1 Decembrie 1918 din Alba-Iulia. În anul 1996 a susținut examenul de absolvire a acestor studii la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, Facultatea de Științe economice și, în urma susținerii examenului, i s-a eliberat o diplomă de absolvire și nu o diplomă de licență.  Examenul de absolvire se susține la finalizarea învățământului universitar de scurtă durată organizat în colegiile universitare, iar examenul de licență se susține la finalizarea învățământului universitar de lungă durată”, sună răspunsul  de la UBB

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here