Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a precizat că vrea să desființeze Inspecția Muncii, pe motiv că angajații de acolo „sunt indiferenți la solicitarea premierului” în ceea ce privește acțiunile de control pe Covid.

„Evaluarea mea – pe care tocmai am terminat-o – cu privire la Inspecția Muncii îmi arată că această instituție nu poate fi reformată prin decizii punctuale. Trebuie desființată și reînființată cu o altă organigramă și cu organizarea de concursuri pentru posturile cheie. Am încercat o serie de schimbări. Nu merge.

Violeta Alexandru: „Păcat de cei care muncesc în această instituție”

Inspecția Muncii și-a votat, prin Parlament, o lege de funcționare. Tot acolo trebuie schimbată. Când se va putea.

Mă uitam la cât sunt de indiferenți după ultima solicitare a Prim-Ministrului de a intensifica acțiunile de control pe Covid”, a scris pe Facebook Violeta Alexandru, ministrul Muncii.

Violeta Alexandru mai spune că nu se lasă „împachetată” de statisticile prezentate de Inspecția Muncii.

Violeta Alexandru: „Mi-am format ochiul în a depista tacticile administrației”

„Sunt, în schimb, experți în prezentare de statistici. Mi-am format ochiul în a depista tacticile administrației, una dintre ele fiind aceea de a te “împacheta” prin prezentarea de statistici, situații. Pentru cine se lasă împachetat.

Nu sunt interesată să leg prietenii în administrație. Nu susțin pe nimeni dacă nu face treabă; mă interesează să creez cadrul corect pentru cei care vor să facă ceva, să iasă din starea de confort și să muncească cu rezultate vizibile. E cam târziu pentru România să rateze și acest an fără să se facă treabă”, a mai scris Violeta Alexandru.

2 COMENTARII

  1. Hehehehe! Solutia sa schimbe sefii. Ce marlanie. Problema insa e mult mai complicata dupa cum crede ea. Cei care au ocupat posturile prin concurs , in caz de reorganizare trebuie sa le ofere aceleasi posturi. Daca desfinteaza posturi ele nu mai pot fi reinfintate cel putin 1 an de zile. Asa ca , o luam ca si o declaratie de care rad si curcile .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here