Trezorierul Partidului Social  Democrat, Mircea Drăghici consideră decizia judecătorilor in primă instanță ca fiind nedreaptă” in cazul soției lui, care a fost condamnată la 3 ani de inchisoare cu suspendare, justificând că aceasta condamnare se datoreaza faptului că este campanie electorala in plină desfașurare.

Mircea Drăghici este si el anchetat în mai multe dosare legate de mai multe fapte de corupție, de către DNA.

DNA anunță de asemenea că în luna aprilie a anului 2019, faptul că Mircea Draghici a fost pus sub urmărire penală pentru diferite fapte de delapidare si de utilizare a subvențiilor in alte scopuri decât cele pentru care au fost acordate. Se estimează că inculpatul a delapidat mai mult de cateva sute de mii de euro din subvențiile acordate  PSD-ului

Acesta a răspuns pe Facebook printr-un mesaj in care se arată nemulțumit de hotărârea judecătorească:

„Decizie nedreaptă în mijlocul campaniei electorale. Asta i s-a întâmplat astăzi celei care, dacă nu era soția mea, nu ar fi avut niciodată un astfel de dosar. O victimă colaterală a unui demers din ce în ce mai agresiv de represiune și intimidare – un asalt profund nedemocratic, concertat și cu nimic altceva decât o miză electorală. Un lucru e cert, nu ne vom lăsa linșați, nu ne vom lăsa călcați în picioare, nu ne vom lăsa puși la pământ. Dimpotrivă, avem dovada că TREBUIE să continuăm să facem binele care atât de tare îi deranjează”, scria Mircea Draghici, marti seara pe pagina lui de Facebook.

Pe langă Mircea Drăghici, mai este anchetat si Daniel Barbu, fostul presedinte al Autorității Electorale Permanente. Acesta este pus sub urmarire penala pentru faptul că nu a făcut controale  partidelor in legatură cu subvențiile pe care acestea le primeau si că atunci când existau controale acesta a incercat să le oprească.

Timis Cristian

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here