Trupul neînsuflețit al unei românce, în vârstă de 57 de ani, a fost găsit ieri dimineaţă în Parc del Segre de La Seu d’Urgell, Spania. 

Agenții Mossos d’Esquadra au deschis o anchetă pentru a clarifica cauzele morţii unei femei al cărei cadavru a fost găsit ieri dimineaţă în Parc del Segre de La Seu d’Urgell.

Agenții poliției catalane și cei ai Gărzii Urbane s-au deplasat ieri dimineață în Parc del Segre după ce un trecător a văzut că trupul unei persoane plutea în canalul de apă.

Era ora 8.55 când alarma s-a dat. La fața locului s-au deplasat și două echipe ale Detașamentului de Pompieri. Trupele de urgență au verificat și au constatat că este vorba despre o persoană care era decedată.

Poliția catalană a deschis o anchetă pentru a stabili identitatea victimei, care s-a dovedit a fi o femeie de 57 de ani din La Seu, de naționalitate română, și cauzele morții. Potrivit primelor indicii, pe corpul victimei nu există semne de violență. 

Ulterior, cadavrul a fost scos din apă și a fost transferat la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea autopsiei.


sursa: stiridiaspora.ro

Citește și: EXCLUSIV: Avocatul Robert Roșu, achitat

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here