Casadei, Valentino, Viviene Westwood, Pierre Balmain, Caporicci, Roberto Cavalli, Elisabetta Franchi, Billionaire sau Philipp Plein sunt doar câteva dintre brandurile pe care le puteţi găsi la MODELZO, un outlet exclusivist.

Super calitatea este garantată de brandurile consacrate, iar super prețurile vin de la cei de la MODELZO care aduc branduri celebre cu prețuri mai mici chiar și cu 60 la sută față de prețurile inițiale de vânzare. Chiar dacă se recomandă a fi OUTLET, la MODELZO puteți găsi și piese din ultimele colecții.

MODELZO este deschis publicului larg și pretențios şi pe www.modelzo.ro unde puteți comanda și on-line. Magazinul este vizavi de OMV-ul de pe str. Libertății, nr. 49, din Bistrița.

Ce branduri celebre găsiți în cel mai exclusivist outlet?

Doamnele sigur își vor ține respirația când vor auzi de Casadei, nu există femeie care să nu-și dorească o pereche de pantofi sau de cizme din orice colecție a lor, nu se prea demodează și au o calitate superioară, plus tocul înalt și subțire care i-a făcut celebri pentru eleganța și confortul inegalabil.

Dacă doamnele vor găsi Casadei la MODELZO, bărbații care știu ce vor și ce preț are calitatea se vor bucura să afle că pantofii din piele de crocodil de la Caporicci sunt în outletul de la Bistrița la super prețuri. Îmbrăcăminte, încălțăminte, genți, curele și alte accesorii atât pentru femei, cât și pentru bărbați din colecțiile Billionaire, Philipp Plein, Moschino, Roberto Cavalli, Guess by Marciano le veți găsi în Bistrița, la MODELZO. Rochii, bluze, geci, încălțăminte, genți Pinko, Mangano, Denny Rose, Elisabetta Franchi sunt și ele pe rafturi și își așteaptă clienții. Iar dacă sunteți fani ai brandurilor Viktor&Rolf, Valentino, Vivienne Westwood, Billionaire, Philipp Plein, Dsquared2, Frankie Morello, Versace, Castel Bajac – Paris, John Richmond, Cesare Paciotti sau Pierre Balmain, aflați că găsiți sute de piese din colecțiile lor în outletul deschis vizavi de OMV, la etajul I, deasupra Physiokinetic.

Oricând puteți compara produsele și prețurile de listă de pe siteurile brandurilor cu cele din magazin și veți constata că la Bistrița le găsiți cu discounturi de până la 60 la sută din prețul inițial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here