Primarul comunei Forești, Bogdan Pivariu, a anunțat, marți, că modernizarea străzii Eroilor a intrat în următoarea etapă, după ce primii 320 metri liniari de asfalt au fost turnați pe partea carosabilă, pe banda a treia a noului drum modernizat.

„Modernizarea străzii Eroilor intră în următoarea etapă. Mă bucur că vremea permite menținerea ritmului accelerat al lucrărilor. Primii 320 metri liniari de asfalt au fost turnați pe partea carosabilă (de la intersecția cu str. Teilor până spre Eroilor nr. 266), pe banda a treia a noului drum modernizat. Vă reamintesc totodată că în această noapte, după ora 23:00 se vor executa simultan lucrările care prevăd finalizarea operațiunilor de acoperire a Văii Sinaslăului, de la intersectia străzilor I. Rusu și D. Mocanu, spre sensul giratoriu.”, a anunțat primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu.

Bogdan Pivariu susține că strada Eroilor va fi prima „stradă smart” a comunei. Lucrările esimate la 10 milioane de lei sunt finanțate din bugetul local și PNDL.

Citește și: Marinela Marc și-a propus să viziteze toată Europa, fără să scoată un leu din buzunar. Limba engleză ar fi singurul impediment

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here