Recent a apărut în mass-media achiziţia de lux a băiatului afaceristului Chimu Căpuşan. Bogdanel Căpuşan a achiziţionat Aston Martin Valkyerie în valoare de aproape 15 milioane de lei. Însă pe lângă  kilogramele de bancnote obţinute pentru una dintre cele 150 de maşini din acest model, Bogdi a trebui să achiziţioneze alte vehicule de lux precum: Mercedes Brabus G-Class – 520.000 de euro, Rolls Royce Ghost – 250.000 de euro şi Rolls Royce Dawn – 240.000 de euro.

Aparent, pentru a achiziţiona un model de maşină Aston Martin ediţie limitată trebuie să treci prin mai multe interviuri pentru a dovedi că eşti responsabil şi un veritabil pasionat al luxului auto. Bogdan Căpuşan a trecut cu brio toate testele şi ulterior a beneficiat de o personalizare unică a maşinii.

Imediat după mediatizarea achiziţiei acestuia, un alt ziar online a făcut o radiografie din care ieşea că firmele deţinute de Chimu împreună cu soţia şi respectiv juniorul Bogdan Căpuşan nu ar avea un profit atât de mare pentru ca băiatul să îşi permită astfel de achiziţii de lux.

Ca reacţie la această informaţii, Bogdănel a decis să îşi închidă pagina online unde expunea flota, dar şi alte modele de F1 pe care le-a condus sau de care s-a proptit.

„Pot să îndur multe, am fost făcut în toate felurile de-a lungul timpului dar s-a întrecut măsura. Grupul de firme în care sunt acţionar plăteşte milioane de euro impozite şi taxe la Stat şi cu toate acestea sunt acuzat constant şi făcut în fel şi chip. Prin acest cont, am încercat cât am putut să trăim împreună pasiunea pentru automobilism, atât prin concursuri cu zeci de câştigători cât şi prin împărtăşirea experienţelor de la cursele şi evenimentele auto la care am participat” s-a plâns fanilor, Bogdan Căpuşan.

2 COMENTARII

  1. Oricâte mașini de lux ar avea, tot mutră de țăran e. Un țăran ajuns mare bișnițman, căruia nici nu i-a trecut vre-un gând prin cap să facă bine cu banii aceia – cel puțin un spital de copii se putea construi și utila de banii aceia, sau măcar o cantină pentru asistații sociali, ceva. Becali e cu inimă față de ăsta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here