Maria Bianca Comănici, câștigătoarea emisiunii ”Puterea Dragostei” l-a dat în judecată pe Nelson Mondialu, iar Tribunalul Cluj a decis că nu este competent să judece procesul și a trimis dosarul la Curtea de Apel Cluj, instanță care va decide cine să judece procesul.

”Admite excepţia necompetenţei materiale a Tribunalului Cluj, invocată de instanţă din oficiu. Declină competenţa de soluţionare a cererii de chemare în judecată formulată de reclamanta Maria Bianca Comănici, având _____ şi domiciliul procesual ales ____, în contradictoriu cu pârâţii POP NELSON SIMONE, ____ şi POP NELSON LIVIAN, ____, ambii cu domiciliul procesual ales____, având ca obiect ordonanţă preşedinţială, in favoarea Judecătoriei Cluj-Napoca. Constata ivit conflictul negativ de competenţă, suspenda judecata cauzei şi dispune trimiterea dosarului către Curtea de Apel Cluj in vederea soluţionării conflictului de competenţă. Fără cale de atac.”, arată soluția pe scurt a tribunalului clujean.

Maria Bianca Comănici

”Pe durata participării la un show televizat subsemnata și pârâtul Pop Nelson Livian am format un cuplu. Relația noastră a durat aproximativ un an de zile iar pe parcursul acestei perioade, tatăl prietenului meu, anume Pop Nelson Simone, nu a avut nimic împotriva. Mai mult decât atât presupun că avea o atitudine pro relației noastre, chiar țși în moemnte de cumpănă din relația noastră de exemplu. La un moment dat, au apărut anumite imagini despre viața mea personală, din momente anterioare participării la șhow-ul televizat. Astfel, conform susținerilor acestuia precum și a înregistrărilor video postate de acesta, pe canalul său de youtube, inițial nega autenticitatea acestor imagini, susținând că sunt nereale. Pe fondul mai multor neînțelegeri, relația dintre subsemnata și Pop Nelson Livian a încetat. La scurt timp, din partea părților au început să apară o serie de atacuri verbale la adresa persoanei mele și au început să posteze în mediul online o serie de videoclipuri prin care s-a adus atingere demnității, onoarei și reputației mele. Astfel, prin intermediul videocliprilor postate de părți am fost prezentată că fiind o persoană de o probitate morală redusă. O femeie de moravuri ușoare și lipsa de integritate. De asemenea, prin intermediul postate de părți s-a adus în mod grav atingerea reputației mele, în sensul că în urma acestor videoclipuri, am pierdut o mulțime de urmăritori de pe conturile de socializate, iar opinia publică a devenit defavorabilă. În acest sens, ulterior postării videoclipurilor postate de către părți mi-a fost atinsă grav reputația, iar părerea publică la adresa mea a fost grav afectată. Astfel, prin intermediul unui videoclip îmi aduc mie și familiei mele o serie de injurii și jigniri grave și mă prezintă ca pe o persoană fără intregitate și o femeie de moravuri ușoare. De asemenea, prin intermediul videoclipului Maria și Nicolae, pârâtul Pop Nelson Simone prezintă vânzătorilor de la piață imagini cu mine”, se arată în acțiunea de chemare în judecată.

4 COMENTARII

  1. Asa fac taganii dacă nu le ies calculele, adică nu reușesc sa te prosteasca, se apuca și te barfesc, sar la bătaie, sau fug la politie sa te futa cu astia

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here