Jurnalista Adina Anghelescu de la Antena 3 a transmis în exclusivitate, ieri, noi detalii despre cazul tinerei ucise și incendiate într-o valiză, pe marginea unui drum din Giurgiu.

Redăm integral textul de pe antena3.ro.

”Ieri au fost audiate trei persoane (…) Am avut prima audiere importantă, acel tânăr care a filmat incendiul pe Facebook. A venit aici mai bine de două ore şi jumătate şi a adus explicaţii. Părinţii lui au fost foarte supăraţi pentru că citez, ”au venit să mi-l ia de acasă cu mascaţii, iar băiatul meu nu este criminal”. A trebuit să explice acest tânăr dacă a văzut ceva suspect în drumul lui până la momentul în care a oprit. Poliţiştii au pus la dispoziţia procurorilor toate persoanele dispărute în ultima lună.

Tânăra ucisă cu vârstă cuprinsă între 20 şi 25 de ani nu se află pe acea listă a persoanelor dispărute

Poliţiştii au pus la dipoziţia procurorilor toate persoanele date dispărute în utima lună. Această tânără cu vârstă cuprinsă între 20 şi 25 de ani nu se află pe acea listă a persoanelor dispărute, ceea ce îngreunează şi mai mult această anchetă. S-au trimis foarte multe probe la București pentru că trebuie să iasă analizele toxicologice, să se vadă cu exactitate dacă a fost drogată înainte și cu se substanță s-a dat pe ea, pentru că organele sale erau intacte. Astăzi s-au ridicat toate camerele de supraveghere din Ghimpați, din benzinăriile din Mihăilești și din Cornetu, peste 33 la număr (…) Mâine vor fi audieri extrem de importante. Trei audieri vor avea loc mâine”, a spus Roxana Ciucă.

Adina Anghelescu a oferit detalii despre ipotezele care sunt luate în calcul de anchetatori.

La incendierea cadavrului se ştie că a fost folosită benzină, ca şi combustibil

”Ancheta nu este deloc uşoară, pentru că până acum nu avem victima omorului identifcată, de aceea, punctul de la care trebuie să se pornească este identificarea victimei (…) Din datele pe care eu le am, pe surse judiciare vă pot spune că la incendierea cadavrului  se ştie că a fost folosită benzină, ca şi combustibil. Procurorii au audiat întradevăr trei persoane, una dintr ele, tot pe surse vă pot spune că este şoferul TIR-ului, cel care a şi văzut incendiul şi care a sunat la 112. 

Din datele pe care eu le am, pe surse judiciare vă pot spune că la incendierea cadavrului se ştie că a fost folosită benzină, ca şi combustibil. Procurorii au audiat întradevăr trei persoane, una dintr ele, tot pe surse vă pot spune că este şoferul TIR-ului, cel care a şi văzut incendiul şi care a sunat la 112 (…) Se merge pe mai multe piste, un posibil conflict domestic, adică violenţă domestică: soţie, concubină, sau omor cu tentă sexuală, unde putem avea de a face cu o prostituată, posibil chiar şi victima să nu fie cetăţean român, să fie din Republica Moldova, sau din altă parte”, a spus Adina Anghelescu, jurnalist Antena 3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here