Un cetățean român a fost acuzat de agresiune sexuală în formă agravantă și rele tratamente aplicate fiicei sale. El a fost arestat sub acuzația de viol asupra fiicei sale, care a rămas însărcinată în urma violențelor sexuale.

Evenimentul dramatic s-a petrecut la Cerignola, în provincia Foggia.

Cercetările polițiștilor au început în momentul în care au primit o sesizare cu privire la un grup familial dintr-o fermă din zona rurală a comunei Daunia, în care se aflau minori, în special o fată însărcinată, în urma unor abuzuri sexuale repetate care ar fi fost comise de tatăl acesteia. 

Într-o notă, poliția a raportat că – în urma primelor suspiciuni – „ofițerii au efectuat imediat investigațiile necesare, menite să verifice validitatea celor semnalate. Ca urmare a activităților desfășurate și, în special, în virtutea declarațiilor fetei și a constatărilor preliminare, polițiștii l-au supus arestului preventiv pe tatăl victimei, bănuit în mod grav de comiterea infracțiunilor de violență sexuală în formă agravată și continuată și rele tratamente în familie.

Arestarea a fost validată de autoritățile judiciare, care au dispus arestarea preventivă a suspectului. Comisariatul de poliție din Foggia a precizat că „procedura se află în faza de anchetă preliminară și că arestatul, deși există indicii serioase de vinovăție în legătură cu infracțiunile pentru care a fost aplicată măsura privativă de libertate, nu poate fi considerat vinovat până la condamnarea definitivă”.


sursa: stiridiaspora.ro

Citește și: Dozele de vaccin, furate după ce membrii AUR s-au certat între ei: „Am vrut să-l otrăvesc, să-l las steril”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.