O minoră din Cojocna a fost convinsă de proxeneți prin metoda ”loverboy” să se prostitueze timp de aproape o lună de zile într-un apartament din Sibiu. Ea a fost contactată pe Facebook de un tânăr de 19 ani, fiul proxenetului Gilbert D. din Cluj Napoca, care, împreună cu verișoara victimei, au convins-o pe minor să fugă de acasă la Sibiu.

Procurorii spun că, a doua zi după ce au ajuns la Sibiu, verișoara minorei obligate să se prostitueze a fost trimisă acasă pentru că „au apreciat că aceasta nu avea calitățile fizice necesare pentru practicarea prostituției”. Cu alte cuvinte, susțin procurorii DIICOT Cluj, pentru că era urâtă și nu atrăgea clienții. 600 de lei pe zi din prostituție În apartamentul din Sibiu, mai spun procurorii DIICOT, au fost aduse alte două tinere, în afara minorei din Cluj, toate trei fiind obligate să practice prostituția.

Sub pretextul că o iubește foarte tare, Gilbert a convins-o pe minoră să se prostitueze pentru a face rost de bani, cu care să trăiască amândoi, mai concret doar el. Gilbert i-a spus fetei că el știe doar să înșele oamenii și că, dacă va continua să facă asta, va fi trimis din nou la închisoare. Clienții celor trei tinere erau atrași cu anunțuri la mica publicitate.

Răzvan C. era cel care stătea de regulă în apartament și fixa prețul partidei de sex în funcție de pretențiile „clientului”. Culmea este faptul că niciunul dintre așa-zișii clienți nu a sesizat poliția cu privire la faptul că una dintre fete este minoră. Potrivit evz.ro, tinerele erau obligate să noteze într-un caiet suma obținută în urma prestațiilor efectuate. Ulterior, banii erau luați de cei doi proxeneți și folosiți în interes personal. La un moment dat, aceștia au început să se certe din cauza sumelor mari de bani cheltuite ba de unul, ba de celălalt. Din cauza scandalurilor, la apartament a ajuns și un echipaj de poliție, dar agenții au plecat rapid, fiind mințiți că cele trei fete și proxeneții fac turism în Sibiu.

Dacă agenții ar fi căutat în bazele de date ale Poliției Române, ar fi aflat că au în față doi recidiviști. Minora din Cluj a fost obligată să se prostitueze în perioada 28 octombrie 2017 – 23 noiembrie 2017. Doar insistența familiei pe lângă polițiști a ajutat-o să scape din mâinile celor doi care o exploatau sexual.

4 COMENTARII

  1. Calitatea morală a „bărbaților” care frecventează prostituate, este egală cu a proxeneților. Ambii sunt părtași în aceiaș tranzacție, doar că din poziții diferite. Ar trebui ca legea să îi pedepsească și pe amatori.

    • O dna. din SUA care a infiintat un bordel, a fost rugata de citeva dne., sa infiinteze un bordel si pentru femei. Dna. Georgeta Petrovici din Timisoara ,a publicat in EvZ,un articol despre un bordel care a functionat in Timisoara, inainte de razboi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here