Sursa foto: Profimedia Images

O navă de marfă turcească s-a scufundat, duminică, în Marea Neagră din cauza unei furtuni. Până la acest moment, autorităţile nu au reuşit să ia legătura cu cei 12 membri ai echipajului, conform ministrului de interne turc Ali Yerlikaya.

Căpitanul navei sub pavilion turcesc Kafkametler informase duminică dimineaţă că vasul era în pericol de lovire a unui dig din dreptul oraşului Eregli din provincia Zonguldak, situată în nord-vestul Turciei.

Ministrul Yerlikaya a explicat că nava-cargo, cu 12 membri ai echipajului la bord, s-a scufundat la scurt timp după lovirea digului.

Nord-vestul Turciei a fost lovit duminică de o furtună puternică şi guvernatorul provinciei Zonguldak a afirmat că vremea nefavorabilă a făcut dificilă operaţiunea de căutare şi salvare.

”Atunci când condiţiile meteorologice se vor îmbunătăţi, vor fi lansate imediat activităţile de căutare şi salvare”, a precizat Ali Yerlikaya.

Sursa: AGERPRES

Citește și: Dosar penal în cazul carierei ilegale de piatră și nisip din Băișoara. Soțul fostei judecătoare Cimbrudean vede doar un drum de acces

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.